Pinty w ofercie, Atak Chmielu po 7 zł czyli cenowo się zrównali z Rodzinką
Warszawa, Puławska 73/75, Alkohole 24
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika travel Wyświetlenie odpowiedziCzyli ceny z kosmosuZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedziW Warszawie trudno trafić Pinty poniżej 7zł.
Jeszcze nie dałem więcej za PINTĘ więcej jak 6,20 a nie szukałem ich specjalnie nie wiadomo gdzie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziPrzestań kupować w drogich sklepach.
Jeszcze nie dałem więcej za PINTĘ więcej jak 6,20 a nie szukałem ich specjalnie nie wiadomo gdzie.Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Proszę się skupić na konkretnym sklepie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Sklep zmienił właścicieli. Usunięto całkowicie polskie koncerniaki oraz kokakolę. Wkrótce ma się pojawić kolejna lodówka na piwo oraz poszerzony zostanie asortyment. W związku z ostatnimi zmianami ceny rzeczywiście niebezpiecznie wzrosły. Nie dziwie się wcale, że nikt nie chce kupić Primatora Premium za 6 zł! Z ciekawszych rzeczy można dostać 4 rodzaje estońskiego Saku, w tym świątecznego Portera.
Comment
-
-
Wczoraj w poszukiwaniu Pinty odwiedziłem sklep wino&piwo na mokotowie i ku mojemu żdziwieniu ceny zaczynają sie od 5,20 zł za butelke ! Mają pełną palete Pinty (atak chmielu, psze koźlak itp), browar Zawiercie, Konstancin i bardzo dużo belgijskiego piwa w miare dobrej cenie.
Comment
-
-
Niestety sklep został zamknięty, naklejki z szyby są w większości zerwane.
Na szybie wisi co prawda informacja, że już niedługo otwarcie sklepu monopolowego 24h, ale wróżę mocne ograniczenie asortymentu piwnego.Kocham czeskie piwo :)
Comment
-
-
Weszłam dziś do środka, żeby zrobić konkretne rozeznanie. Remont dobiega końca, w sklepie uwijał się personel ze szmatkami. Powiedzieli, że otwarcie miało być jutro, ale że nie zdążą i zależy co postanowi szef – ale myślą że do soboty na pewno otworzą. Sklep ma być 24h, asortyment taki sam jak poprzednio tylko taniej – tak mi zaznaczono od razu, mimo że o ceny nie pytałam. A więc zobaczymy
Comment
-
Comment