Czekamy więc na otwarcie :-)
Warszawa, Puławska 73/75, Alkohole 24
Collapse
X
-
Sklep jest otwarty, ale to po prostu ALKOHOLE 24. I chyba taka jest nazwa. Oprócz kilku piw belgijskich w dość wysokich cenach, są drogie wysokoprocentowe alkohole, wina i najpopularniejsze piwa koncernowe zajmujące obie lodówki. Jak zapytałam czy nie ma nic np. z Konstancina, sprzedawca próbował mnie zmylić zadając pytanie: „to znaczy chodzi pani o Ciechana?”
Wyszłam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doro_ Wyświetlenie odpowiedziSklep jest otwarty, ale to po prostu ALKOHOLE 24. I chyba taka jest nazwa. Oprócz kilku piw belgijskich w dość wysokich cenach, są drogie wysokoprocentowe alkohole, wina i najpopularniejsze piwa koncernowe zajmujące obie lodówki. Jak zapytałam czy nie ma nic np. z Konstancina, sprzedawca próbował mnie zmylić zadając pytanie: „to znaczy chodzi pani o Ciechana?”
Wyszłam.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doro_ Wyświetlenie odpowiedziSklep jest otwarty, ale to po prostu ALKOHOLE 24. I chyba taka jest nazwa. Oprócz kilku piw belgijskich w dość wysokich cenach, są drogie wysokoprocentowe alkohole, wina i najpopularniejsze piwa koncernowe ...
Ojej to się zmartwiłem bo miałem nadzieję że po tym "remontowym zamieszaniu" będzie większy wybór piw.
Nadal tak kiepsko ten asortyment wygląda ?
A mają chociaż jakieś polskie niekoncernowe piwa ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziTrzeba było zapytać o AleBrowar
- Alebrowar macie?
- Tak, mamy różne fajne browary
Last edited by ART; 2012-10-08, 21:49.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment