Wybaczcie flooda - mój błąd, w sobotę jak najbardziej czynne jest, w niedzielę jeno nie.
Zielonka, Wyszyńskiego 62A, Świat Piwa [zamknięte]
Collapse
X
-
Tylko maila mam do nich, nie dzwonię, bo przyjeżdżam osobiście.
A nie, jednak znalazłem stronę w interwebsie - http://www.dlapiwosza.pl/kontakt.phpOstatnia zmiana dokonana przez zgoda; 2012-04-06, 11:22.Comment
-
Od ponad dwóch lat w temacie cisza ale sklep działa, dzisiaj miałem okazję wstąpić tam przejeżdżając przez Zielonkę. Wybór taki sobie, raczej średni na tle innych sklepów specjalistycznych - była Pinta, trochę AleBrowaru, Birbanta, Olimpu, jakiś Wrężel, Wąsosz, pojedyncze butelki z innych polskich kraftów. Można coś swobodnie wybrać ale jakiegoś szału nie ma. Ceny też raczej przeciętne w kierunku wysokich (ale ja jestem przyzwyczajony do łódzkich nie warszawskich)
Comment
Related Topics
Collapse
-
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...3 Photos
-
Channel: Lubuskie
-
-
Niech Świat Pozna Twoje Piwo 22.02.2025 PINTA
https://browarpinta.pl/konkurs/- Maibock 16-18°Blg
- Double Cold IPA 18-20°Blg
- Hazy IPA z polskim chmielem 14-15°Blg
- Foreign Extra Stout 14-18°Blg
2024-11-28, 12:54 -
Widzę że KiKów napączkowało w Warszawie. Taki tam kawiarniany klimat z widokiem na często patrolowaną ulicę. Ciekawy czarnolustrzany sufit.
Kranów piwnych 11. Piwa w dobrej formie.
Ale co przykuło uwagę w szczególności - któż to na ten super pomysł wpadłbył?!...-
Channel: Warszawa
2024-04-24, 19:05 -
-
Ostatni sklep spożywczy na południowym krańcu Zieleńca z bogatym wyborem piw regionalnych. Królują: Rebelia, Nyskie, Sowie, Jana, Korona Sudetów, Za Miastem, Cieszyn, Profesja, Trzech Kumpli. Jest także półka piw czeskich m.in. Svijany, Maly Rohozec, Konrad, Primator.
Marże paskarskie-...-
Channel: Dolnośląskie
2022-03-15, 20:17 -
-
W wigilię Wszystkich Świętych, tj. czwartek 31.10 mamy nieczynne i nie wysyłamy paczek (dotarłyby najwcześniej w poniedziałek).
Jeśli potrzebujesz czegoś pilnie potencjalnie jeszcze przed weekendem, to zamówienie i wybrana opcja pobranie / szybki przelew do godz. 9:00 w środę...-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
2024-10-29, 21:44 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment