Z kolei na stronie internetowej sklepu była jeszcze do niedawna informacja o bezpłatnej wysyłce przy zamówieniu o wartości co najmniej 250 zł. Wypadałoby w końcu wyjaśnić tą sprawę.
Sulejówek, Kombatantów 55, Główny Skład Piwa
Collapse
X
-
0.33l 24 butelki
lub
0,5l 20 butelek
lub
0,75l 6 butelek
Koszty wysyłki pokrywa nasza firma.
Jeśli zamówienie jest mniejsze niż wyżej podane to za wysyłkę płaci klient.Comment
-
Hehe a sam miałem założyć ten temat. Jak widać się spóźniłem. A tak przy okazji, jakie są godziny otwarcia sklepu?? Bo jak ostatnio przechodzę obok to zazwyczaj jest zamknięte. Np. w czwartek o 17.00 było zamknięte.Tylko idiota ma porządek, geniusz panuje nad chaosemComment
-
Comment
-
Tylko idiota ma porządek, geniusz panuje nad chaosemComment
-
Dziękujemy za komentarze! Błędy zostały zmienione.Comment
-
Mam pytanie - czy mieliście może jakąś siedzibę/magazyn przy ul. Czynu Społecznego? Kiedyś podczas spaceru coś mi się tam rzuciło w oczy, może to wasze?Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
Tylko idiota ma porządek, geniusz panuje nad chaosemComment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
-
Channel: Islandia
2025-01-19, 20:34 -
-
Siema, czy jest jeszcze jakiś sklep internetowy oferujący sprzedaż piw regionalnych/rzemieślniczych?
Kilka miesięcy temu zamawiałem jeszcze z Piwoteki do domu i wszystko było git, wczoraj się dowiedziałem, że gamonie jakąś ustawę dali o zakazie obrotu alkoholami w sklepach...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Witam,
szukam polskiego klepu internetowego który prowadzi polskie krafty i wysyła je do niemiec.
Jeśli macie jakieś namiary to proszę o pomoc.
Dzieki.-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
-
Channel: Śląskie
2022-09-05, 11:49 -
-
Internetowy sklep litewskiego browaru Dundulis oferuje dostawę do Polski. Karton piwa za 12 Euro, co jest normalną stawką kurierską w relacji LT-PL. Polecam gorąco!
https://shop.dundulis.lt/...-
Channel: Piwo - ogólne
2022-06-16, 05:53 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment