Z kolei na stronie internetowej sklepu była jeszcze do niedawna informacja o bezpłatnej wysyłce przy zamówieniu o wartości co najmniej 250 zł. Wypadałoby w końcu wyjaśnić tą sprawę.
Sulejówek, Kombatantów 55, Główny Skład Piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziAle w takim układzie za dostawę płaci klient?
No bo jak inaczej rozumieć wpis #7 w tym wątku:
Koszty wysyłki pokrywa nasza firma.
W innych przypadkach koszt paczki do 10 kg wynosi 17.22 zł brutto
0.33l 24 butelki
lub
0,5l 20 butelek
lub
0,75l 6 butelek
Koszty wysyłki pokrywa nasza firma.
Jeśli zamówienie jest mniejsze niż wyżej podane to za wysyłkę płaci klient.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziTo ciekawe, bo Wasz asortyment niewiele różni się od tego w Almie.Tylko idiota ma porządek, geniusz panuje nad chaosem
Comment
-
-
Tylko idiota ma porządek, geniusz panuje nad chaosem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GaryFisher Wyświetlenie odpowiedzi
Dziękujemy za komentarze! Błędy zostały zmienione.
Comment
-
-
Mam pytanie - czy mieliście może jakąś siedzibę/magazyn przy ul. Czynu Społecznego? Kiedyś podczas spaceru coś mi się tam rzuciło w oczy, może to wasze?Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika franekf Wyświetlenie odpowiedziMam pytanie - czy mieliście może jakąś siedzibę/magazyn przy ul. Czynu Społecznego? Kiedyś podczas spaceru coś mi się tam rzuciło w oczy, może to wasze?Tylko idiota ma porządek, geniusz panuje nad chaosem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika franekf Wyświetlenie odpowiedziMam pytanie - czy mieliście może jakąś siedzibę/magazyn przy ul. Czynu Społecznego? Kiedyś podczas spaceru coś mi się tam rzuciło w oczy, może to wasze?
Tak, to również należy do nas.
Comment
-
Comment