Sklep Ballantines w Warszawie przy Puławskiej 22 wprowadził do oferty piwa angielskie. Zajrzałem tam dziś, na razie niestety mają tylko dwa rodzaje - Fuller's London Pride i Organic Honey Dew, również Fullersa. Panie zapewniły, że wkrótce oferta się poszerzy. Zobaczymy.
Warszawa, Puławska 22, Ballantines
Collapse
Related Topics
Collapse
-
W końcu lokal który można opisać z przyjemnością i polecić. Nie ma tu wystroju i klimatu lat 70/80, jest za to też fajny klimat i wystrój drink baru z pierwszej połowy lat 90. Jest szklana półka z trunkami, jest miejsce do siedzenia przy oknie, są wysokie metalowe stołki barowe typowe...
-
Channel: Warszawa
-
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Był w tym miejscu Geant, potem Real, a od dzisiaj hipermarket jest pod szyldem Auchan.
Na otwarcie dali trochę przystępniejszych cen na piwa regionalne m.in.: Lwówek Książęcy 2.77, Ciechan Wyborne 2.78, Ciechan Lagerowe 2.78, Lwówek Malinowe 2.87, Jagiełło Pils 3.07, Bojan Toporek 3.37,...-
Channel: Mazowieckie
-
-
Będąc w poniedziałek na wycieczce po browarze Konstancin w Oborach uzyskałem bardzo cenne informacje teleadresowe warszawskich knajpek, w których serwują wyroby tegoż browaru. Między innych jedna z takich knajpek "Watra" znajduje się u zbiegu ulic Puławska z Domaniewską (w pobliżu...
-
Channel: Archiwum
-
-
Pierwszy sklep tej marki jaki zlokalizowałem w Warszawie.
Europlex Puławska 17. (w środku)
Wybór piw faktycznie duży, ale ceny......
Może to dlatego że w tym samym biurowcu pracuje dużo dobrze zarabiających osób.
Zagraniczne butelkowe:...-
Channel: Mazowieckie
-
- Loading...
- Koniec listy.