Warszawa, Puławska 22, Ballantines

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • rp74
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.03
    • 8

Warszawa, Puławska 22, Ballantines

Sklep Ballantines w Warszawie przy Puławskiej 22 wprowadził do oferty piwa angielskie. Zajrzałem tam dziś, na razie niestety mają tylko dwa rodzaje - Fuller's London Pride i Organic Honey Dew, również Fullersa. Panie zapewniły, że wkrótce oferta się poszerzy. Zobaczymy.

Related Topics

Collapse

• Warzywo
    Puławska 73/75, Bar Alinka
    Warzywo
    W końcu lokal który można opisać z przyjemnością i polecić. Nie ma tu wystroju i klimatu lat 70/80, jest za to też fajny klimat i wystrój drink baru z pierwszej połowy lat 90. Jest szklana półka z trunkami, jest miejsce do siedzenia przy oknie, są wysokie metalowe stołki barowe typowe...
    2017-01-19, 22:21
  • dyczkin
    Trzy Korony Puławy, Skydiver Pulawska IPA
    dyczkin
    Piwo gotowe do oceny
    2016-04-11, 12:09
  • kosher
    Warszawa, Puławska 427, Auchan
    kosher
    Był w tym miejscu Geant, potem Real, a od dzisiaj hipermarket jest pod szyldem Auchan.
    Na otwarcie dali trochę przystępniejszych cen na piwa regionalne m.in.: Lwówek Książęcy 2.77, Ciechan Wyborne 2.78, Ciechan Lagerowe 2.78, Lwówek Malinowe 2.87, Jagiełło Pils 3.07, Bojan Toporek 3.37,...
    2015-09-24, 13:03
  • abernacka
    Warszawa, Puławska / Domaniewska, Watra [zamknięte]
    abernacka
    Będąc w poniedziałek na wycieczce po browarze Konstancin w Oborach uzyskałem bardzo cenne informacje teleadresowe warszawskich knajpek, w których serwują wyroby tegoż browaru. Między innych jedna z takich knajpek "Watra" znajduje się u zbiegu ulic Puławska z Domaniewską (w pobliżu...
    2005-09-20, 20:55
  • paveuek
    Warszawa, Puławska 17, Bomi (Europlex)
    paveuek
    Pierwszy sklep tej marki jaki zlokalizowałem w Warszawie.
    Europlex Puławska 17. (w środku)

Wybór piw faktycznie duży, ale ceny......
    Może to dlatego że w tym samym biurowcu pracuje dużo dobrze zarabiających osób.

Zagraniczne butelkowe:...
    2002-11-14, 13:58
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...