Rewelacja byłem tam dzisiaj bardzo duży wybór piwa jak na Ciechanów są oczywiście Ciechany i to z włączonej lodówki co w Ciechanowie jest rzadkością. Można tam spotkać piwa z browarów Kormoran, Fortuna, Grybów, Zawiercie, Jabłonowo, Witnica, Konstancin, Racibórz i tyle zapamiętałem są też i inne wiem że mają też piwa z innych krajów, jeżeli ktoś szuka dobrego piwa to tylko tam w Ciechanowie, ja jestem szczęśliwy że w moim mieście nareszcie jest coś takiego.
Ciechanów, Płóńska 49D, Alkoholowy Świat
Collapse
X
-
Fajnie, że w mieście pojawił się w końcu porządny sklep z piwem. Do tej pory szczytem "regionalności" była łomża w Żabce. Nie wróżę jednak sklepowi różowej przyszłości jezeli chodzi o sprzedaż piwa.
Czy autor wątku może podać szacunkowe ceny wymienianych piw?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dominator Wyświetlenie odpowiedziW Ciechanowie niema piwoszy zainteresowanych nowym sklepem choć mamy takie dobre piwo ciechan wątek pusty tego można było się spodziewać
W Ciechanowie z pewnością jest grupa osób (tak jak i w innych miastach) która ceni piwa z lokalnych browarów i mam nadzieje że ilościowo rośnie. To że na Twój post nie ma lawiny odpisów to specjalnie nic nie znaczy, pozatym to że ktoś go przeczytał nie znaczy że na niego odpisał.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment