Ciechanów, Płóńska 49D, Alkoholowy Świat

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Dominator
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.09
    • 3

Ciechanów, Płóńska 49D, Alkoholowy Świat

Rewelacja byłem tam dzisiaj bardzo duży wybór piwa jak na Ciechanów są oczywiście Ciechany i to z włączonej lodówki co w Ciechanowie jest rzadkością. Można tam spotkać piwa z browarów Kormoran, Fortuna, Grybów, Zawiercie, Jabłonowo, Witnica, Konstancin, Racibórz i tyle zapamiętałem są też i inne wiem że mają też piwa z innych krajów, jeżeli ktoś szuka dobrego piwa to tylko tam w Ciechanowie, ja jestem szczęśliwy że w moim mieście nareszcie jest coś takiego.
  • Dominator
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.09
    • 3

Martwy wątek

W Ciechanowie niema piwoszy zainteresowanych nowym sklepem choć mamy takie dobre piwo ciechan wątek pusty tego można było się spodziewać

Comment

• citizen
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2008.11
      • 31

Fajnie, że w mieście pojawił się w końcu porządny sklep z piwem. Do tej pory szczytem "regionalności" była łomża w Żabce. Nie wróżę jednak sklepowi różowej przyszłości jezeli chodzi o sprzedaż piwa.

Czy autor wątku może podać szacunkowe ceny wymienianych piw?

Comment

• grochal122
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2009.03
        • 102

Bylem w tym sklepie juz kilka razy,oferta jest z dnia na dzien poszerzana.Z rozmowy z wlascicielem wynika,ze docelowo bedzie to raj dla piwoszy,chociaz juz w tej chwili oferta jest bardzo bogata.Ceny sa bardzo przyzwoite.Dla porownania Cornelius Weizen w CARREFOUR 5,99,a tu 4,39.

Comment

• lisiewski
          Porucznik Browarny Tester
          • 2009.12
          • 459

Na stronie internetowej Browaru Pinta znalazłem ten sklep wśród mazowieckich dystrybutorów ichniejszych piw. W związku z powyższym pytanie do mieszkańców Ciechanowa: Czy Pinty rzeczywiście są tam dostępne (w jakich cenach)?

Comment

• Dominator
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2009.09
            • 3

Jak wynika z zapewnień właściciela z którym miałem przyjemność rozmawiać Pinta powinna pojawić się w przyszłym tygodniu może nawet na koniec tego, co do ceny pewnie przystępna tak jak inne piwa w tym sklepie.

Comment

• Cooper
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              🍼🍼
              • 2002.11
              • 6056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dominator Wyświetlenie odpowiedzi
              W Ciechanowie niema piwoszy zainteresowanych nowym sklepem choć mamy takie dobre piwo ciechan wątek pusty tego można było się spodziewać
              Dziwne uogólnienie. Spójrz ile na tym forum jest osób mieszkających w Ciechanowie. Raczej niewiele a i spośród tych osób ile osób widziało Twój post ? Pewnie "jeszcze niewielej". Z kolei ktoś spoza Ciechanowa raczej nie będzie jechał specjalnie do tego sklepu bo takowych mamy coraz więcej.
              W Ciechanowie z pewnością jest grupa osób (tak jak i w innych miastach) która ceni piwa z lokalnych browarów i mam nadzieje że ilościowo rośnie. To że na Twój post nie ma lawiny odpisów to specjalnie nic nie znaczy, pozatym to że ktoś go przeczytał nie znaczy że na niego odpisał.
              Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
              1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• maltodekstryna
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2009.07
                • 16

Jaki jest wybór piw czeskich??

Comment

Przetwarzanie...
                X