Józefów k. Otwocka, 3 Maja 99, Delikatesy Krzyś

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • snieguuu
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2010.09
    • 50

Józefów k. Otwocka, 3 Maja 99, Delikatesy Krzyś

Pozwoliłem sobie dodać to miejsce, ponieważ ostatnimi czasy bardzo miło się zaskakuję odwiedzając ten sklep.

Kupimy tutaj:
    Lwówki, Ciechany
    Browar Jagiełło - Magnusy, Nałęczowskie, Specjal
    Browar Kormoran - praktycznie wszystkie produkty się przewijają
    Jabłonowo - Belfast i mózgotrzepy (na miodzie gr. chyba nie ma)

wszystko w lodóweczce, ceny nie najgorsze
    sklep czynny do 22 (w niedziele i święta też)

Także jeśli ktoś mieszka w okolicy, a Adria nie po drodze lub jest już koło 21 można wpaść.
    Jak na kategorie "sklepy w Józefowie" to chyba lepszego pod względem piwnym nie ma :P
  • dan
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2007.10
    • 1

Aktualnie jest spora oferta browaru Kormoran, piwa w lodówkach, ceny przystępne. Polecam i potwierdzam, że w okolicy to najlepsze źródło piwa z małych browarów

Comment

• snieguuu
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2010.09
      • 50

Odwiedziłem wczoraj Krzysia, lodówka "regionalna" w zasadzie bez większych zmian Kormoran, Lwówek, Ciechan i Jagiełło, rzuciłem okiem na lodówkę GŻ a tam koło Warki stoi Eire Noteckie , ale innych piw z Czarnkowa nie było...

zobaczymy może to dobrze wróży i będę miał pod samym nosem coraz szerszy wybór piw :P

Comment

• fuliano
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2010.07
        • 1835

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snieguuu Wyświetlenie odpowiedzi
        rzuciłem okiem na lodówkę GŻ a tam koło Warki stoi Eire Noteckie , ale innych piw z Czarnkowa nie było...
        No niech to przeczyta ktoś z GŻ, a wogóle piwa nie będziecie mieć, bo lodówki pozabierają

Comment

• snieguuu
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2010.09
          • 50

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedzi
          No niech to przeczyta ktoś z GŻ, a wogóle piwa nie będziecie mieć, bo lodówki pozabierają

w takim razie dla zabezpieczenia powiem, że sytuacja była tylko przejściowa, gdyż w lodówce "regionalnej" nie było chwilowo miejsca

Comment

Przetwarzanie...
          X