Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lisiewski
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa, al. Jana Pawła II 18, Meta Alkohole Świata
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika berbel Wyświetlenie odpowiedziA mi sklepik się podoba i mam blisko. Fajny wystrój fajny pomysł na urządzenie sklepu. Mają naprawdę duży wybór i nie tylko piw. Wszystko w lodówkach. I chyba od twojej ostatniej wizyty trochę się zmieniło.. Ja przyniosłem całą siatkę butelek po kozel'u cernym 12 szt. bez paragonu i bez problemu przyjęli.. Co więcej brałem tylko 2 kozele u Nich hyhy.. Z tego co czytam w pierwszym poście to z nowych pojawił się tam browar Konstancin (jasne pełne, starodawne, dawne, czarny dąb) i Jabłonowo ( na miodzie gryczanym, klasztorne, trzy zboża, belfast). Ceny podawane w sklepie na pułkach są już z kaucją bo na pierwszy rzut oka trochę mnie zatkało. Rozmawiałem z właścicielem ale to polak nie żaden turek, miły facet, wspominał że niebawem pojawią się Pinty i trochę innych nowości ale co to niespodzianka i nie chciał powiedzieć. Generalnie fajny sklep tylko trochę go szukałem. Sklep w piwnicy. A i wszystko można zamówić z dostawą pod drzwi. Pozdrawiam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika koluszko88 Wyświetlenie odpowiedzino i na te pinty czekam- wiadomo.
Comment
-
Comment