Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwonia1
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa, Al. Jana Pawła II 43A lok. 32A, Piwonia. Piwa z duszą [zamknięte]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
białych porterów nie ma, ale przyjechała Cerna Hora: Tas, Sklepni oraz Velen
powróciło również Pyszne z Raciborzawww.piwonia.piwazdusza.pl
facebook.com/Piwonia.Piwa.z.dusza
ul. Belgradzka 48 lok. U3, Warszawa
czynne: pon-czw 13-20, pią-sob 11-22, niedziela 14-20
Comment
-
-
Opinie innych użytkowników zachęciły mnie do odwiedzin. Byłem dzisiaj pierwszy raz. Pojawiłem się o 10:55. Cierpliwie czekam na otwarcie... Godzina 11:00 i nikogo nie ma... Dałem ekipie chwilę czasu, ale wytrwałem (tylko i aż) do 11:15. Gratuluję jednego klienta mniej...
Comment
-
-
zapraszamy na jabłonowskiego Alta
jutro będzie go można skosztować podczas degustacjiwww.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nynek Wyświetlenie odpowiedziOpinie innych użytkowników zachęciły mnie do odwiedzin. Byłem dzisiaj pierwszy raz. Pojawiłem się o 10:55. Cierpliwie czekam na otwarcie... Godzina 11:00 i nikogo nie ma... Dałem ekipie chwilę czasu, ale wytrwałem (tylko i aż) do 11:15. Gratuluję jednego klienta mniej...www.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
garść nowości i powrotów: Wrocławskie, Kelt, Smadny Mnich, Aktien Original, Maisel Weisse, Rittmayer Kellerbier, Cerna Hora Modra Luna, Skalak Malina oraz Bearnard Ko(a)la i Bearnard Rum&Rodzynki
z okazji Dnia Kobiet przygotowaliśmy dla Pań drobny prezent, szczegóły na bloguwww.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
dzisiaj sklep będzie czynny nieco krócej, do 19.40
oczekujących na Policki, Krakonosy i Svijany musimy prosić o jeszcze chwilę cierpliwości, na początku przyszłego tygodnia asortyment powinien wrócić do normywww.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwonia1 Wyświetlenie odpowiedzioczekujących na Policki, Krakonosy i Svijany musimy prosić o jeszcze chwilę cierpliwości, na początku przyszłego tygodnia asortyment powinien wrócić do normywww.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
Mnie w sklepie zaczyna drażnić pobieranie kaucji za butelki bezzwrotne (np małe od Jagiełły 0,33, Bearnardów etc).Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziMnie w sklepie zaczyna drażnić pobieranie kaucji za butelki bezzwrotne (np małe od Jagiełły 0,33, Bearnardów etc)."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy Wyświetlenie odpowiedziŁódzki Zofmar butelki od Jagiełły ma zwrotne.
Bearnardy również są zwrotne.
Comment
-
-
dzień dobry
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziMnie w sklepie zaczyna drażnić pobieranie kaucji za butelki bezzwrotne (np małe od Jagiełły 0,33, Bearnardów etc).
z nowości przyjechały Olsztyńskie oraz Lwówek Koźlik
pojawiły się także belgijskie: Rochefort, Achel, Westmalle, Orval, Leffe, Kwak, Dupont Monk's Stout, Blanche de Namur, Blanche de Bruxelles oraz Lindemans (Apple, Pecheresse i Framboise)www.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwonia1 Wyświetlenie odpowiedzidzień dobry
skoro pobieramy kaucję, to chyba logiczne jest, że butelki jednak są zwrotne?
A z Jagiłła było tak że sklep w Pruszczu GD obraził sie i juz Jagiełły nie sprzedaje.
Bo albo jest coś zaznaczone na butelce już w drukarni albo jest to wynik czyjejś nieuczciwosci "po drodze"
Pozdr
M
Comment
-
-
Co do butelek to w Piwonii jest porządek, na każdej metce jest napisane czy butelka jest zwrotna czy nie, dodatkowo zawarte jest to na paragonie i jeszcze na dodatek zawsze piszą ile jest butelek na odwrocie paragonu. Dodatkowo jak oddaje butelki nikt nie pyta mnie czy na pewno były kupione tutaj i nie prosi o paragon przyjmują wszytko czasami nawet bezzwrotne. Dodatkowo często można dostać gratis ze stolika bez płacenia za butelkę, którą następnie przyjmują za kaucją. Pod tym względem Piwonia wypada doskonale na tle swoje konkurencji w stolicy
Comment
-
Comment