Na wyprzedaży widziałem: Ciechan Mocne i Wyborne, Noteckie Niskopasteryzowane - 2 zł. oraz Ciechan Miodowe i Pszeniczne - 3 zł.
Warszawa, Al. Jana Pawła II 43A lok. 32A, Piwonia. Piwa z duszą [zamknięte]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Odwiedziłem dziś ten sklep po raz pierwszy, wrażenia jak najbardziej pozytywne.
Sporo piwa z Czech w rozsądnych cenach (Primator EPA 3.80zł, Krakonosy w okolicach 3zł), ponadto np. Senojo Vilniaus Tamsusis Alus za niecałe 4zł. Jest z czego wybierać.
Jedyny minus to totalny brak miejsc do parkowania w okolicy sklepu, nawet w sobotę. Na pewno wrócę po następne zakupy.Last edited by Tapir; 2011-12-03, 14:33.Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
Comment
-
-
Fajny, bardzo dobrze zaopatrzony sklepik, dziś odwiedziłem. Ceny ogólnie przystępne a promocje na Ciechany (koniec terminów) rewelacyjne. Wyborne i Mocne po 2 zł, Pszeniczne i Miodowe po 3 (+ kaucja 0,50). Tylko trochę ciężko znaleźć sklepik bo to na piętrze pawilonów a na poziomie ulicy brak jakiejkolwiek reklamy.
Comment
-
-
a dziś, w ramach Mikołajkowego prezentu, -5% na wszystkowww.piwonia.piwazdusza.pl
facebook.com/Piwonia.Piwa.z.dusza
ul. Belgradzka 48 lok. U3, Warszawa
czynne: pon-czw 13-20, pią-sob 11-22, niedziela 14-20
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziTylko trochę ciężko znaleźć sklepik bo to na piętrze pawilonów a na poziomie ulicy brak jakiejkolwiek reklamy.
Comment
-
-
Chodziłem wczoraj po jednej stronie i po drugiej i nie znalazłem. Travel teraz daje wskazówkę, że nad Produktami Benedyktyńskimi, jednak w ogóle nie ma tam , a przynajmniej noe dojrzałęm żadnej informacji o tym. Fakt jest, że założyłęm, że to bedzie na dole ale z nie widziałem żadnej tablicy czy czegokolwiek wskazującego obecność sklepu.
To jest do poprawki bo mając tam do wyboru multum sklepów normalny człowiek nie będzie chodził i szukał akurat Was.
Tak z innej beczki w ciągu tych pawilonów jest wyraźnie oznakowany AlkoShop z niezłym wyborem piw regionalnych. Widać szyld, jest tablica ze strzałką informująca o sklepie.
Tak więc musicie się jakoś wyróżnić żeby było Was łatwo znaleźć.Last edited by VanPurRz; 2011-12-06, 09:09."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika travel Wyświetlenie odpowiedziI bardzo dobrze !
Konkurencja szkodzi tylko tym, którzy nie potrafią się dostosować do warunków rynkowych.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziTak więc musicie się jakoś wyróżnić żeby było Was łatwo znaleźć.
Comment
-
Comment