Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika legart
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa, Al. Jana Pawła II 43A lok. 32A, Piwonia. Piwa z duszą [zamknięte]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwonia1 Wyświetlenie odpowiedzijuż są
szalona liczba chętnych sprawiła, że projekt nie wystartował, może wkrótce spróbujemy ponownie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abelincoln Wyświetlenie odpowiedziJest może Stout z Browaru Południe?
pojawiły się natomiast: Nasz Jubilat Ciechana, Armagedon 2012 Krajana, M3 - "miętowa wpadka" Dionizosa, lekki Skalak Czech (3%) oraz niemiecka pszenica Liebenweisswww.piwonia.piwazdusza.pl
facebook.com/Piwonia.Piwa.z.dusza
ul. Belgradzka 48 lok. U3, Warszawa
czynne: pon-czw 13-20, pią-sob 11-22, niedziela 14-20
Comment
-
-
Belgia!
Belgia na półkach: Gulden Draak, Houten Kop (ziołowy ale), Vlaskop, Barbe d'Or i Buffalo Belgian Stout
wróciły również piwa trapistów z Rochefort oraz Westmallewww.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
Antidotum
dotarły do nas piwa Browaru Antidotum: pils, dunkel oraz pszenica
jest również Lubuskie Pszeniczne, jasny Armagedon i nowe marcowe od Kormoranawww.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA nie dotarł czasem zestaw porterów z Kormorana (5 butelek + pokal)?www.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziCzy są w tej chwili piwa z AleBrowaru?www.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
Zakupy w sklepie internetowym, po raz kolejny - sama przyjemność
Comment
-
-
Niestety ceny szklanek 15 zł za Pintę i 20 zł za Ale Browar są dla mnie z kosmosu. Na giełdach za nonica Youngsa płaciłem 10.Last edited by VanPurRz; 2012-10-05, 20:26."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziNiestety ceny szklanek 15 zł za Pintę i 20 zł za Ale Browar są dla mnie z kosmosu. Na giełdach za nonica Youngsa płaciłem 10.
Comment
-
-
Cholera myślałem że szklanki z AleBrowaru będą w cenie Pinty, ale chyba jedną sobie kupie na imieniny.
PS Nonic z Pinty błyskawicznie awansował do mojego ulubionego szkiełka w domu.
Ale przy tych cenach zastawy nie skompletuje i będę musiał uważać przy myciu.
Comment
-
Comment