Ceny giełdowe (może z wyłączeniem Żywca) z reguły są sporo niższe od sklepowych czy nawet allegrowych. Na ostatniej giełdzie warszawskiej kupiłem litewskiego nonica za jakieś 4 złote.
Warszawa, Al. Jana Pawła II 43A lok. 32A, Piwonia. Piwa z duszą [zamknięte]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Artezan
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA nie dotarł czasem zestaw porterów z Kormorana (5 butelek + pokal)?
jest też Miłosław Marcowe a przede wszystkim Artezan Witwww.piwonia.piwazdusza.pl
facebook.com/Piwonia.Piwa.z.dusza
ul. Belgradzka 48 lok. U3, Warszawa
czynne: pon-czw 13-20, pią-sob 11-22, niedziela 14-20
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie. To po co przepłacać?
Comment
-
-
Ceny są z kosmosu. Tak uważam, Ty możesz mieć odmienne zdanie. A przykład z rynkiem kompletnie bzdurny. Szklanka nabywana na giełdzie jest identycznej jakości.Last edited by VanPurRz; 2012-10-10, 19:08."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Zytek, dopiero zobaczymy, ile będą kosztowały na giełdach szklanki AleBrowaru i Pinty. Mnie się wydaje, że niższe giełdowe ceny szkła wynikają, nazwijmy to, z kanałów, jakimi trafia ono do sprzedawców: gratisy, wymiana, kupno większej kolekcji itp. Co innego sklep, gdzie trzeba choćby doliczyć VAT i uwzględnić podatek.
PS Chyba coś przeoczyłem. To Artezan leje w butelki?Last edited by żąleną; 2012-10-10, 19:24.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
PS Chyba coś przeoczyłem. To Artezan leje w butelki?
na to wygląda (na fejbuku Piwonii jest fota butelki z jeżykiem)
Comment
-
-
Hopfenweisse koniecznie! Kupię z pół skrzynki :-)
Comment
-
-
No to klops
Wielka szkoda. Tu miałam blisko i po drodze.
Chyba koniec z ciekawymi piwkami. Na Ursynów na pewno nie będę jeździć a po mojej stronie miasta niczego w podobnym stylu nie ma.
Comment
-
Comment