a do kiedy będzie otwarty lokal ?
Warszawa, Al. Jana Pawła II 43A lok. 32A, Piwonia. Piwa z duszą [zamknięte]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziDziś były do kupienia Pilzner, Dunkel i Pszeniczne z Antidotum każde po ... 1 zł.!
Niestety nie wiadomo do kiedy ważne, więc loteria czy już kwach czy jeszcze nie.
Sklep na JPII ma jeszcze być czynny około tygodnia-dwóch.
Ja zaryzykowałem 2 złote i 2 razy grany był zlew
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziDziś były do kupienia Pilzner, Dunkel i Pszeniczne z Antidotum każde po ... 1 zł.!
Niestety nie wiadomo do kiedy ważne, więc loteria czy już kwach czy jeszcze nie.
Sklep na JPII ma jeszcze być czynny około tygodnia-dwóch.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gaz4 Wyświetlenie odpowiedziKiedy można spodziewać się dostawy warzyw tj dyni i czosnku?www.piwonia.piwazdusza.pl
facebook.com/Piwonia.Piwa.z.dusza
ul. Belgradzka 48 lok. U3, Warszawa
czynne: pon-czw 13-20, pią-sob 11-22, niedziela 14-20
Comment
-
-
Lokalizacja sklepu nadal na Jana Pawła ?
Czy już na Ursynowie ?
Comment
-
-
Zakupy jeszcze na starej lokalizacji, pierwszy raz offline Miło i sympatycznie, chociaż liczyłem na trochę szerszy asortyment...
Comment
-
-
A ja zapytam o plany degustacji w nowej lokalizacji. Czy będą, a jeśli tak to czy też w soboty?Zapraszam na blog: Zakazane Piwo - o piwach zbyt dobrych, by ich nie spróbować.
Comment
-
-
zaliczyłem zapewne ostatnią wizytę w starym lokalu
obecnie piwonia przypomina biedkę albo inny dyskont
z towarami wystawionymi w i na kartonach
właściwie przypominałaby, gdyby nie pełna lodówka
postarałem się godnie zakończyć współpracę w dotychczasowej formie
nadal jest co kupić i podobno do końca tygodnia jeszcze nie znikną z jp2veni, emi, bibi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedziobecnie piwonia przypomina biedkę albo inny dyskont
z towarami wystawionymi w i na kartonach
właściwie przypominałaby, gdyby nie pełna lodówka
Właściwie ma to swój styl...
Comment
-
Comment