Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa, Al. Jana Pawła II 43A lok. 32A, Piwonia. Piwa z duszą [zamknięte]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
prawy dopływ Odry
zwykle sprzedajemy piwa ale z okazji dnia stouta możemy zaprosić Was na Kawkę
...oraz inne piwa z browaru restauracyjnego Widawa - lager Widawa, Czarny Kur, pszeniczne Augustiańskie jasne i ciemne oraz Dampfbier
właśnie przyjechała także Naga Mumia od AleBrowaru
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzipodobno do końca tygodnia jeszcze nie znikną z jp2
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Drago Wyświetlenie odpowiedziA ja zapytam o plany degustacji w nowej lokalizacji. Czy będą, a jeśli tak to czy też w soboty?www.piwonia.piwazdusza.pl
facebook.com/Piwonia.Piwa.z.dusza
ul. Belgradzka 48 lok. U3, Warszawa
czynne: pon-czw 13-20, pią-sob 11-22, niedziela 14-20
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwonia1 Wyświetlenie odpowiedzizwykle sprzedajemy piwa ale z okazji dnia stouta możemy zaprosić Was na Kawkę
...oraz inne piwa z browaru restauracyjnego Widawa - lager Widawa, Czarny Kur, pszeniczne Augustiańskie jasne i ciemne oraz Dampfbier
właśnie przyjechała także Naga Mumia od AleBrowaru
przyszłego, do końca przyszłego tygodnia
będą będą, w soboty, inny dzień nie wchodzi w grę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Livres Wyświetlenie odpowiedziCzy są już pintowe nowości tj. Dyniamit i Stare Ale Jare?www.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
Ta ostatnia sobota
Najbliższa sobota będzie ostatnim dniem funkcjonowania Piwonii w Pasażu Muranów.
Nowy lokal powinien być czynny już w poniedziałek, w godzinach popołudniowych, powiadomimy niezwłocznie.www.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
nowe Pinty
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Livres Wyświetlenie odpowiedziCzy są już pintowe nowości tj. Dyniamit i Stare Ale Jare?www.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
Ta ostatnia sobota
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwonia1 Wyświetlenie odpowiedziNajbliższa sobota będzie ostatnim dniem funkcjonowania Piwonii w Pasażu Muranów.
Nowy lokal powinien być czynny już w poniedziałek, w godzinach popołudniowych, powiadomimy niezwłocznie.
Comment
-
-
www.piwonia.piwazdusza.pl
Comment
-
-
Przynajmniej pięć razy łatwiej niż przy JPIIRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Szczerze się przyznam, że dla mnie KEN 50 to małe zaskoczenie, obstawiałem nieco inne miejsce, przy Belgradzkiej, vis a vis Galerii Ursynów, we wciaż niezamieszkałym budynku, z Superpharmem na dole, w części handlowejRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
Comment