Sklepik znajduje się w pawilonie przy pętli, czynny całą dobe. Jest konkurencją dla Zuluguli znajdującego sie dwa boksy dalej. Mamy tutaj troche większy wybór niż u konkurencji ale cenowo podobnie. Są Lwówki, Ciechany, Łomże, Perły oraz przez wszystkich nielubiane standardy
Warszawa Ursynów, Płaskowickiej pętla Natolin Płn, Prohibicja
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Sklepik od początku funkcjonujący w pawilonie przy pętli. Właściciel dba o klientów z wysublimowanym podniebieniem sprowadzając piwka gatunkowe ale nie w porażajacej ilości ponieważ zakupy robią tam głównie menele okupujące wiaty przystankowe. Zaczynał od Irlandzkiego mocnego, po zawieszeniu...
-
Channel: Mazowieckie
2012-03-03, 13:15 -
-
Jeszcze nie otwarty (otwarcie miało być jesienią, ale się wydłuża) klon znanego multitapu z Nowogrodzkiej.
-
Channel: Warszawa
-
-
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Browar regionalny bez wyszynku Fabrica de bere Cearfisa został otwarty w 2017 w mieście Iași.
Znajduje się na przedmieściach w zagłębiu przemysłowym, kilka kilometrów od centrum.
Dojechać tam można tramwajem 5 lub 8 do przystanku Fabrica de Ulei (3 przystanki przed pętlą Tutora)....-
Channel: Rumunia
2023-03-13, 11:20 -
-
Wydzielam ten sklep z tego tematu, gdyż asortyment mają tam raczej niewąski.
- Lwówek: Książęce i Dobre Mocne
- Krajan: Irlandzkie Mocne (1,70 za 0,25l)
- Konstancin: Mocny Warszawiak w bączkach + czasami inne gatunki
- Jabłonowo: też sporo różnych gatunków
- Amber: Koźlak - bywał jakiś
-
Channel: Mazowieckie
- Loading...
- Koniec listy.