Też bym się nie martwił mając dosłownie pod nosem L11 i N85. Koledzy podwiozą
Pruszków, Wojska Polskiego 72d lok. c, Ale Piwo... [zamknięte]
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTeż bym się nie martwił mając dosłownie pod nosem L11 i N85. Koledzy podwiozą
Ale, Pendragonie, do Brwinowe i tak te linie nie docierały... tylko pieszoZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Ach tak. Ta twoja firma jest zbyt pazerna i marnie skończy
Nie wiem gdzie dokładnie mieszkasz i czy to by pasowało, ale na trasie Brwinów - Pruszków jeździ PKS Grodzisk - którędy toto jeździ też nie wiemLast edited by Pendragon; 2013-01-07, 17:19.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Last edited by Pendragon; 2013-02-10, 18:53.
Comment
-
Comment