Adresu nie dałem rady ustalić. Sklep mieści się przy pawilonach obok Carreforu Express przy przystanku Bogusławskiego. Obok pawilony w którym jest Rossman. Nowy sklepik monopolowy na osiedlu i pierwszy o którym warto napisać. Wybór robi wrażenie (Lwówki, pełny wybór Manufaktury Jabłonowo, piwa litewskie, Łomże w wyborze, Tyskie klasyczne, Perły w dobrej cenie, Ciechany, i jeszcze trochę). Jak na monopol osiedlowy to naprawdę sporo, tym bardziej , że ceny tylko trochę wyższe niż w leclercu ale dużo niższe niż na Rudnickiego). Fajnie , że tuż obok mojego domu pojawił się taki sklepik.
Warszawa, Bgusławskiego?, 24 H
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Macedonia delikatnie mówiąc nie jest piwnym rajem. Dwa duże browary warzą coś co dla mnie zaledwie przypomina piwa, chociaż w sumie mógłbym to powiedzieć o wielu innych miejscach na Bałkanach. Wybór piw w marketach bardzo ubogi. Dlatego działalność piwoteki jaka by nie była, jest warta...3 Photos
-
Channel: Macedonia Północna
2024-06-11, 20:06 -
-
Specjalna oferta jednego z młodszych browarów Magic Road
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-11-09, 09:48 -
-
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
-
Channel: Niemcy
-
-
Przeniesione, aby nie kolidowało z wyborami prezydenckimi, cykliczne spotkanie kapslarzy
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2025-02-01, 20:54 -
-
Przez tydzień na kranach w warszawskim Pubie Pinta gościć będą piwa browaru Funky Fluid
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2025-01-30, 19:23 -
- Loading...
- Koniec listy.