Oj, nie pamiętam. Drugim dostępnym był Blond. Możesz się z nimi skontaktować i zapytać: http://www.hurtpiw.pl/kontakt
Warszawa, Braci Wagów 20, Outlet Piwny 2 [zamknięte]
Collapse
X
-
Czy ktoś sprawdzał organoleptycznie, w jakich godzinach jest czynne w sobotę? Nie jestem w stanie znaleźć tej informacji w bajzlu, jaki jest na facebooku i podanej przez Masona stronie firmowej (z której trzeba wyrzucić "www", żeby w ogóle się otworzyła - przynajmniej ja miałem taki problem)
Comment
-
-
Faktycznie tak jest, dzięki.
Pojechałem specjalnie po Imperium lub Jacka, ale wyjszli. Wziąłem więc Atak Chmielu, zobaczymy czy pogłoski o jego śmierci są przesadzone.
W sklepie ogrzewanie hula na maksa, więc piwa na półkach są wręcz ciepłe, a nie wszystkie lodówki działają. Jeśli zbyt nie będzie odpowiedni, może się to źle skończyć dla niektórych piw, a na pewno im się nie przysłuży.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lesnick Wyświetlenie odpowiedziLokalizacja nieco na uboczu ... Jakby tak w "Landzie" tuż przy stacji metra ...Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziFaktycznie tak jest, dzięki.
Pojechałem specjalnie po Imperium lub Jacka, ale wyjszli. Wziąłem więc Atak Chmielu, zobaczymy czy pogłoski o jego śmierci są przesadzone.
W sklepie ogrzewanie hula na maksa, więc piwa na półkach są wręcz ciepłe, a nie wszystkie lodówki działają. Jeśli zbyt nie będzie odpowiedni, może się to źle skończyć dla niektórych piw, a na pewno im się nie przysłuży.
W sklepie trzeba uważać na terminy ważności / zwłaszcza piw polskich i czeskich/ - pani za ladą /skądinąd bardzo miła/ zupełnie nad tym nie panuje , ani nad tym co powinno być w lodówce /np. Gościszewo Naturalne Niefiltrowane na półce i do tego przeterminowane/.Last edited by purc; 2012-10-18, 22:47.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lesnick Wyświetlenie odpowiedziLokalizacja nieco na uboczu ... Jakby tak w "Landzie" tuż przy stacji metra ...
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziW Landzie bywa niezłe zaopatrzenie. W monopolowym w starej części.
Czasem też fajne piwka bywają bez mała za ścianą w sklepiku z winami prowadzonym przez Kanadyjczyka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lesnick Wyświetlenie odpowiedziCzasem też fajne piwka bywają bez mała za ścianą w sklepiku z winami prowadzonym przez Kanadyjczyka.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Dziś nabyłem tutaj pintowe Dyniamit (za 7,7 zeta) i Stare Ale Jare (za 7zeta)Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Comment
-
Comment