Warszawa, Braci Wagów 20, Outlet Piwny 2 [zamknięte]

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mason
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2010.02
    • 3280

Oj, nie pamiętam. Drugim dostępnym był Blond. Możesz się z nimi skontaktować i zapytać: http://www.hurtpiw.pl/kontakt
    JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• żąleną
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.01
      • 13239

Czy ktoś sprawdzał organoleptycznie, w jakich godzinach jest czynne w sobotę? Nie jestem w stanie znaleźć tej informacji w bajzlu, jaki jest na facebooku i podanej przez Masona stronie firmowej (z której trzeba wyrzucić "www", żeby w ogóle się otworzyła - przynajmniej ja miałem taki problem)
      Last edited by żąleną; 2012-10-13, 14:02. Powód: ślepy jestem i pojedyncze literki mi umykają

Comment

• emes
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.08
        • 4275

W sobotę czynny do 22-iej.

Comment

• żąleną
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.01
          • 13239

Faktycznie tak jest, dzięki.

Pojechałem specjalnie po Imperium lub Jacka, ale wyjszli. Wziąłem więc Atak Chmielu, zobaczymy czy pogłoski o jego śmierci są przesadzone.

W sklepie ogrzewanie hula na maksa, więc piwa na półkach są wręcz ciepłe, a nie wszystkie lodówki działają. Jeśli zbyt nie będzie odpowiedni, może się to źle skończyć dla niektórych piw, a na pewno im się nie przysłuży.

Comment

• Lesnick
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2010.03
            • 153

Lokalizacja nieco na uboczu ... Jakby tak w "Landzie" tuż przy stacji metra ...

Comment

• wpadzio
              Major Piwnych Rewolucji
              🍼🍼
              • 2011.06
              • 2654

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lesnick Wyświetlenie odpowiedzi
              Dobra lokalizacja, nie gadaj. Mam 4 minuty z buta od chaty
              Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
              Serviatus status brevis est
              3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020

Comment

• kloss
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.03
                • 2526

Nie wiem jak w tygodniu, ale w dwie niedziele odbiłem się od drzwi, chociaż przybyłem w godzinach urzędowania obwieszczonych na drzwiach.

Comment

• purc
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2009.02
                  • 650

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
                  Faktycznie tak jest, dzięki.

Pojechałem specjalnie po Imperium lub Jacka, ale wyjszli. Wziąłem więc Atak Chmielu, zobaczymy czy pogłoski o jego śmierci są przesadzone.

W sklepie ogrzewanie hula na maksa, więc piwa na półkach są wręcz ciepłe, a nie wszystkie lodówki działają. Jeśli zbyt nie będzie odpowiedni, może się to źle skończyć dla niektórych piw, a na pewno im się nie przysłuży.
                  Niestety poważna obniżka formy AC. Co się stało z tymi chmielami??
                  W sklepie trzeba uważać na terminy ważności / zwłaszcza piw polskich i czeskich/ - pani za ladą /skądinąd bardzo miła/ zupełnie nad tym nie panuje , ani nad tym co powinno być w lodówce /np. Gościszewo Naturalne Niefiltrowane na półce i do tego przeterminowane/.
                  Last edited by purc; 2012-10-18, 22:47.

Comment

• Komar_Pafnucy
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2005.08
                    • 1114

W Landzie bywa niezłe zaopatrzenie. W monopolowym w starej części.

Multitap Crawl
                    Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
                    Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• Lesnick
                      • 2010.03
                      • 153

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedzi
                      W Landzie bywa niezłe zaopatrzenie. W monopolowym w starej części.
                      A i owszem czasem można to i owo trafić, ale jak mi powiedziała panienka zza lady, zamawiają to co schodzi ...
                      Czasem też fajne piwka bywają bez mała za ścianą w sklepiku z winami prowadzonym przez Kanadyjczyka.

Comment

• wpadzio
                        Major Piwnych Rewolucji
                        🍼🍼
                        • 2011.06
                        • 2654

Czasem też fajne piwka bywają bez mała za ścianą w sklepiku z winami prowadzonym przez Kanadyjczyka.
                        Da radę ten temat rozwinąć?
                        3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020

Comment

• Lesnick
                          • 2010.03
                          • 153

Estońskie Viru jakiś czas temu nabyłem, coś z Łotwy, bodaj Cesu Premium i coś tam jeszcze ale nie pamiętam co. W sierpniu to było.

Comment

• wpadzio
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🍼🍼
                            • 2011.06
                            • 2654

Dziś nabyłem tutaj pintowe Dyniamit (za 7,7 zeta) i Stare Ale Jare (za 7zeta)

Comment

• purc
                              Kapitan Lagerowej Marynarki
                              • 2009.02
                              • 650

Ja też , do tego Naked Mummy i Amber Boya. Szkoda , że ten bardzo dobry sklep ze stałą ofertą Ale Browaru i Pinty wkrótce zniknie z Ursynowa.

Comment

• żąleną
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.01
                                • 13239

Tak szybko? Dlaczego, sprzedaż za niska?

Comment

Przetwarzanie...
                                X