Warszawa, Braci Wagów 20, Outlet Piwny 2 [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kosher
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2005.04
    • 2319

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc
    Szkoda , że ten bardzo dobry sklep ze stałą ofertą Ale Browaru i Pinty wkrótce zniknie z Ursynowa.
    Bez żalu. Jeśli sklep jest zamknięty o 13:30 z informacją na drzwiach, że jest czynny od 12:00 to widać, że mają już klienta głęboko gdzieś.
    Dlatego polecam pobliską Piwonię (5 minut piechotą), gdzie o tej porze bez problemu zrobiłem zakupy.

Comment

• gaz4
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2009.04
      • 192

To się chyba już zamknęli informacja z ich profilu na Fb: "Z przykrością informujemy, że sklep na Ursynowie został zamknięty ;-( lecz z wielką Radością ( ;-) ) zapraszamy w styczniu do nowo-powstającego sklepu w Ząbkach!! Zapraszamy na otwarcie oraz śledzenie, smakowanie, degustowanie, naszego Życia, zmian asortymentowych ;-)))) OP"

temat chyba do zamknięcia

Comment

• Lesnick
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2010.03
        • 153

Radość, Ząbki, strasznie mi do nich nie po drodze

Comment

• beny86
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2010.02
          • 18

jest alternatywa na ursynowie i to nie jedna piwonia , u bartosza i na kabatach czarodziejka gorzałka

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
            Dziekanowice 200, Browar Trzech Braci
            pebejot
            Aż dziwne, że ten browar jeszcze nie został opisany na forum.
            Działający (podobno) od 2021 roku obiekt to dziwaczny twór browaru restauracyjnego, połączonego ze stacją benzynową, zlokalizowany przy skrzyżowaniu dróg w miejscowości Dziekanowice, kilkanaście kilometrów od Wieliczki....
            2024-08-20, 22:27
          • Serokomlak
            Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
            Serokomlak
            Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
            2025-01-19, 20:34
          • Prusak
            Wielka Brytania, Gloucester, Quays Outlet Unit R1 St Anne Walk, Brewhouse&KItchen
            Prusak
            W tytule wątku dałem oficjalny adres, ale lokalu należałoby szukać raczej pod Llanthony Road przy nabrzeżu kanału portowego.
            Duży kombinat z widocznym sprzętem, kuchnią (dań nie próbowałem) i pokaźną ofertą piw, od której moze zakręcić się w głowie, więc już bez nazw wyszczególniam,...
            2024-08-29, 18:47
          • telek
            Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
            telek
            Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
            2023-08-28, 18:07
          • ART
            Jemielnica, Borek 9, Browar Rojber [zamknięte]
            ART
            30 października cichaczem zadebiutował nowy browar rzemieślniczy w mojej okolicy - Browar Rojber.

Usytuowany pod adresem Borek 9 w Jemielnicy.

Od dwóch lat powstawał a teraz wreszcie hula i można napić się 3 piw na początek - Weizen, Pils i APA.

Rojber...
            2021-11-07, 16:28
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...