Warszawa, Braci Wagów 20, Outlet Piwny 2 [zamknięte]
Collapse
X
-
To się chyba już zamknęliinformacja z ich profilu na Fb: "Z przykrością informujemy, że sklep na Ursynowie został zamknięty ;-( lecz z wielką Radością ( ;-) ) zapraszamy w styczniu do nowo-powstającego sklepu w Ząbkach!! Zapraszamy na otwarcie oraz śledzenie, smakowanie, degustowanie, naszego Życia, zmian asortymentowych ;-)))) OP"
temat chyba do zamknięciaComment
Related Topics
Collapse
-
Aż dziwne, że ten browar jeszcze nie został opisany na forum.
Działający (podobno) od 2021 roku obiekt to dziwaczny twór browaru restauracyjnego, połączonego ze stacją benzynową, zlokalizowany przy skrzyżowaniu dróg w miejscowości Dziekanowice, kilkanaście kilometrów od Wieliczki....-
Channel: Małopolskie
-
-
Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
-
Channel: Islandia
2025-01-19, 20:34 -
-
W tytule wątku dałem oficjalny adres, ale lokalu należałoby szukać raczej pod Llanthony Road przy nabrzeżu kanału portowego.
Duży kombinat z widocznym sprzętem, kuchnią (dań nie próbowałem) i pokaźną ofertą piw, od której moze zakręcić się w głowie, więc już bez nazw wyszczególniam,...-
Channel: Wielka Brytania
-
-
Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
-
-
30 października cichaczem zadebiutował nowy browar rzemieślniczy w mojej okolicy - Browar Rojber.
Usytuowany pod adresem Borek 9 w Jemielnicy.
Od dwóch lat powstawał a teraz wreszcie hula i można napić się 3 piw na początek - Weizen, Pils i APA.
Rojber...-
Channel: Browary polskie
2021-11-07, 16:28 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment