Owczarnia, Zółwińska 25, Agata
Collapse
X
-
Ja na święta Ale Browar zakupiłem w hurtowni w Warszawie.Jakby coś to z piwoszami z Grodziska i okolic możemy się dzielić zakupami z hurtowymi(jeden karton to 20 butelek).Kupiłem karton RC.Fakt jest taki,że od zapowiedzi dostawy RC minęły 3-4 dni zanim się pojawił w sprzedaży.Następnego dnia miała być dostawa AB.Comment
-
Rozumiem o co chodzi, ale przewrotnie można się zapytać czy tym hurtowniom chodzi o klienta i zyski czy o swoją wygodę ? W biznesie nie można się obrażać, dostawca może być głupkiem, wariatem, idiotą, ale jak klient chce towaru od tego dostawcy to z kolei hurtownia robi za idiotę i na tym finansowo traci nie dając tego co chce klient.Comment
-
Comment
-
Tak czy inaczej szkoda, że RJ po 6 zł nie będzie w okolicy.Ostatnia zmiana dokonana przez bayern71; 2013-01-04, 21:39.Comment
Related Topics
Collapse
-
W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
-
Channel: Niemcy
-
-
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
-
-
-
Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
-
Channel: Czechy
-
-
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
-
-
-
Wciągu lokali przy dworcu w miejscu, gdzie 2-3 lata temu była Pinta Sopot otwarty jest pub Avangarda. 4 nalewaki rotacyjne i trochę piw butelkowych. Przy wejściu wygląda jakby to był pub browaru Cieszyn. Dzisiaj lanego Cieszyna nie było. Zamiast tego można było napić się Pan i Pani, Rowing...
-
Channel: Pomorskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment