Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71
Wyświetlenie odpowiedzi
Owczarnia, Zółwińska 25, Agata
Collapse
X
-
Ja na święta Ale Browar zakupiłem w hurtowni w Warszawie.Jakby coś to z piwoszami z Grodziska i okolic możemy się dzielić zakupami z hurtowymi(jeden karton to 20 butelek).Kupiłem karton RC.Fakt jest taki,że od zapowiedzi dostawy RC minęły 3-4 dni zanim się pojawił w sprzedaży.Następnego dnia miała być dostawa AB.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedziPowiedziano mi, że powodem są nieregularne dostawy i generalnie słabości organizacyjne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedziWłaściwie bez zmian. Właściciel zapowiedział jedynie odwrót od AleBrowaru bo zaprzyjaźnione z nim hurtownie mają ich już dość.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziCZyli hurtownicy obrażają się na fakt, że Alebrowarowi brakuje mocy na zaspokojenie popytu?
Tak czy inaczej szkoda, że RJ po 6 zł nie będzie w okolicy.Last edited by bayern71; 2013-01-04, 21:39.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika actimel10 Wyświetlenie odpowiedziCzy wróciły Alebrowary i Pinty?
Comment
-
Comment