Pewnie nie dla wszystkich to dobra wiadomość, ale muszę to ogłosić: SKŁAD PIWA ZMIENIA LOKALIZACJĘ.
Uprzedzając pytania dlaczego, ano dlatego że chcemy powiększyć ofertę, a na to potrzeba więcej miejsca... Takie miejsce znaleźliśmy przy ul. CZARNOWIEJSKIEJ 91 B.
Obecny sklep będzie czynny do 4 grudnia, zapraszam na zakupy, przy większych ilościach będzie rabat
Nowy planujemy otworzyć jeszcze przed świętami. Info pojawi się tutaj oraz na www.skladpiwa.com i na FB.
Zdradzić mogę, że pojawi się zdecydowanie więcej piw z zagranicy ale i nie tylko piw
Przy okazji, co myślicie o poszerzeniu asortymentu o sprzęt do domowego warzenia piwa? Swoim zdaniem możecie się ze mną podzielić na biuro@skladpiwa.com.
Poniżej mapka. Zapraszam. Na pewno na otwarcie będą promocje
Żeby nie było że w Składzie nic się nie dzieje. Powolutku się zatowarowuje.
Oczywiście z otwarciem na 13 w piątek nie zdążymy a byłaby to fajna data. Zgadnijcie co nas wstrzymuje?! @&€#%^*¥£$
Przy odrobinie szczęścia Skład zostanie otwarty w środę 18 grudnia. Zdążycie jeszcze coś kupić pod choinkę.
W dniu otwarcia na pewno będzie jakaś super promocja na jakieś fajne hasło.
Do zobaczenia !!
PS Licznik na www.skladpiwa.com już odlicza.
... a dokładniej to Świat Alkoholi & Delikatesy Mięsne, czyli połączenie dość fantazyjne, no ale kimże jestem, żeby mówić innym jak mają prowadzić biznes
Niedaleko Bielawy, po drodze do Świdnicy, znajduje się oto taki przybytek, oferujący naprawdę sporą ilość...
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
Sklep położony na końcu Willowej, nieopodal Ronda Reagana.
Klasyczny wybór piw kraftowych, spora oferta Pinty, Zakładowego, widziałem piwa z Golema, Birbanta, Peruna, Warsztatu Piwowarskiego, Incognito, Kormorana i dużo, dużo więcej.
Dostępne też porterowe "sztosy"...
Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
22 listopada o godzinie 19:00 Hopito stanie się miejscem, gdzie smak i adrenalina spotkają się twarzą w twarz. Ekipa Gryfusa ze Szczecina oraz Brygada Tarnobrzeg przybywają, aby przejąć krany i zaprezentować swoje najlepsze piwne perełki. UWAGA. Wejście od ulicy Parkingowej
Comment