Dzisiaj przechodząc w Krakowie ulicą Szpitalną koło Teatru Słowackiego, zauważyłem ich sklep firmowy, z pośpiechu nie zajrzałem, widziałem tylko że prócz piwa sprzedają też jakieś wódki z ich logiem i specjały góralskie.
Kraków, Szpitalna 36, sklep firmowy browaru Zadyma [zamknięte]
Collapse
X
-
Rzeczywiście, zafunkcjonował - zapowiadany od pewnego czasu - sklep firmowy browaru Zadyma w Krakowie. Znajduje się przy ulicy Szpitalnej, prawie naprzeciw teatru Słowackiego. W stałej ofercie pełen wybór piw (butelkowanych), wyroby regionalne (sery, grzyby, etc.) oraz chleb Zadyma (znakomity). Aha, zapomniał bym o firmowej wódeczce. Wkrótce mają pojawić się firmowe gadżety browaru, m.in. szkło (kufelki, pokale, szklanki). Nieco żal, że piwa nie można napić się "z kija" na miejscu.
-
-
A w jakich cenach piwa?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slawekkazek Wyświetlenie odpowiedziTanio nie jest. Piwo 6.90 za butelkę 0,5 l. Zdaje się, że bez względu na gatunek. (...)
Comment
-
-
Ponoć już nie istnieje to miejsce, prawda to jest?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
PrawdaRewia Piwa
al. 29 Listopada 42c, Kraków
Czynne: poniedziałek - sobota 11:00 - 21:00
www.rewiapiwa.pl
www.facebook.com/rewiapiwa
Comment
-
Comment