Rewia Piwa
zaprasza na nowe "stare" miejsce na piwnej mapie Krakowa !
Sklep znajduje się w Krakowie, przy alei 29-go Listopada 42c/róg ul. Klemensiewicza.
[Istnieje możliwość zaparkowania samochodu przed Rewią a także wzdłuż ul. Klemensiewicza]
Otwarcie: wtorek 25 marca w samo południe !!
W asortymencie na otwarcie przeszło 200 marek piw, a w tym za wyjątkiem Polski [między innymi: Pinta, Kopyr&Widawa, Krajan, Kormoran, Jan Olbracht, Jakubiak, Amber i Fortuna]:
- Belgia – 62 pozycje [miedzy innymi: Trapiści, Lindemans, Dupont, Floreffe, Delirium, D`achouffe, Maredsous i Blanche de Namur]
- Czechy – 24 pozycje [między innymi: Holy Farm, Holba, Primator, Litovel i Cerna Hora]
- Wielka Brytania – 9 pozycji [między innymi BrewDog]
- Dania – 7 Pozycji Coisbo
- USA – 6 pozycji Anchor i Anderson
- Reszta to Słowacja, Niemcy, Ukraina, Włochy, Holandia i Rosja.
Mam nadzieję, że to tylko na początek !
Na hasło „browar.biz” będziecie mogli kupić do końca tego miesiąca piwo z browaru Pinta w atrakcyjnych [mam nadzieję] cenach :
• Atak Chmielu za 5,79
• Dobry Wieczór za 5,19
Za to bez żadnego hasła do zakupionych 6 dowolnych Holb – gratis piękna szklanka 0,3 l !!
Proszę o cierpliwość i wyrozumienie – początki są trudne !
Zapraszam na zakupy !!
Wasze Zdrowie
zaprasza na nowe "stare" miejsce na piwnej mapie Krakowa !
Sklep znajduje się w Krakowie, przy alei 29-go Listopada 42c/róg ul. Klemensiewicza.
[Istnieje możliwość zaparkowania samochodu przed Rewią a także wzdłuż ul. Klemensiewicza]
Otwarcie: wtorek 25 marca w samo południe !!
W asortymencie na otwarcie przeszło 200 marek piw, a w tym za wyjątkiem Polski [między innymi: Pinta, Kopyr&Widawa, Krajan, Kormoran, Jan Olbracht, Jakubiak, Amber i Fortuna]:
- Belgia – 62 pozycje [miedzy innymi: Trapiści, Lindemans, Dupont, Floreffe, Delirium, D`achouffe, Maredsous i Blanche de Namur]
- Czechy – 24 pozycje [między innymi: Holy Farm, Holba, Primator, Litovel i Cerna Hora]
- Wielka Brytania – 9 pozycji [między innymi BrewDog]
- Dania – 7 Pozycji Coisbo
- USA – 6 pozycji Anchor i Anderson
- Reszta to Słowacja, Niemcy, Ukraina, Włochy, Holandia i Rosja.
Mam nadzieję, że to tylko na początek !
Na hasło „browar.biz” będziecie mogli kupić do końca tego miesiąca piwo z browaru Pinta w atrakcyjnych [mam nadzieję] cenach :
• Atak Chmielu za 5,79
• Dobry Wieczór za 5,19
Za to bez żadnego hasła do zakupionych 6 dowolnych Holb – gratis piękna szklanka 0,3 l !!
Proszę o cierpliwość i wyrozumienie – początki są trudne !
Zapraszam na zakupy !!
Wasze Zdrowie
Comment