Przyjechała właśnie dostawa
Twigg
- May Day
- Anzus
Pinta
- Hopus Pokus
- Nest Pas IPA
- Imperium Atakuje
- A Ja Pale Ale
- Oto Mata IPA
Browar na Jurze
- Koźlak
- Jurajskie Jasne Pełne
Wąsosz
-Jules
Birbant
-Simcoe APA
Perun
- Jasny Grom
- Sabat Czarownic
- Orzechowy Gaj
Olimp
-Demeter
Doctor Brew ( będzie licytacja)
-RIS
-Barley Wine
no to dać im po sztuce nie wiem ile takich było, ja też się dopytywałem
sami musicie to ogarnąć, proporcjonalnie do skali tego nietypowego zjawiska marketingowego
po wszystkich niepochlebnych recenzjach to już nie wiem czy jest sens tak zabiegać o to piwo
jednak ciekawość bierze górę
a tak w ogóle to chciałem powiedzieć że mam dzisiaj urodziny!
(naprawdę)
Femme Fatale (ciemne piwo 13% ekstrakt.) - kobieta którą chciałaby być każda z dziewczyn, kobieta którą chciałby mieć każdy mężczyzna. Kobieta tajemnicza, wystarczy tylko spróbować i będziesz z nią podczas całej degustacji.
KOMUNIKAT !!!
Legendarny Ris i Barley Wine jest w Waszym zasięgu
Mamy bardzo małą ilość.
Pierwsze 3 osoby które pojawią się u Nas jutro (Sobota 31.01.14) o godzinie 12:00 i zrobią zakupy (kupując Wino lub Piwo) na kwotę 100zł będą uprawnione do Zakupu jednego z tych Piw.
W przypadku większej ilości osób o zakupie zdecyduje większa kwota zakupów.
Jeśli ktoś nie da rady się pojawić jutro to Zapraszamy w poniedziałek(02.02.15) o godzinie 12:00 będą czekać 2 piwa na tych samych zasadach.
Przepraszamy ale bardzo Ciężko rozdysponować tak małą ilość wśród tylu zainteresowanych.
Femme Fatale (ciemne piwo 13% ekstrakt.) - kobieta którą chciałaby być każda z dziewczyn, kobieta którą chciałby mieć każdy mężczyzna. Kobieta tajemnicza, wystarczy tylko spróbować i będziesz z nią podczas całej degustacji.
Fatale to niezupełnie "tajemnicza" Może zrozumiesz, jak dłużej pożyjesz, młody człowieku
Niemniej inicjatywa zacna i na Kochanowskiego 30 się niezwłocznie pojawię
niepoprawny czechofil
Młody junaku pamiętaj: zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach!
WISŁA MISTRZ!
Perun
- Licho Nie Śpi
Chmielogród / Piwna-
-Trzypalczasty Goblin
Pinta
- Grodziskie 4,0
- Pierwsza Pomoc
- Apetyt na Życie
- Czarna Dziura
- Atak Chmielu
- Viva la Wita