pn-śr: 10-23, cz-pt: 10-24, sb: 10-3
facebook
Nowy Targ, Jana III Sobieskiego 16, Promilek
Collapse
X
-
Nowy Targ, Jana III Sobieskiego 16, Promilek
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Miejsce nad samym brzegiem "małego" Jezioraka w centrum miasta (przy Galerii Jeziorak). Co do wystroju to ot takie miejsce ikeowo-szklane dla turysty z "Warszawy". Obsługa trochę niekumata - na pytanie o dobrą włoską pizzę polecają Da Grasso
Jedzenie nowomodne,...
-
Channel: Warmińsko-Mazurskie
-
-
Widzę że KiKów napączkowało w Warszawie. Taki tam kawiarniany klimat z widokiem na często patrolowaną ulicę. Ciekawy czarnolustrzany sufit.
Kranów piwnych 11. Piwa w dobrej formie.
Ale co przykuło uwagę w szczególności - któż to na ten super pomysł wpadłbył?!...-
Channel: Warszawa
2024-04-24, 19:05 -
-
Browar Jana więcej chyba sprzedaje dla obcych podmiotów niż firmuje własną marką i to jest takie piwo. Jak coś się sprzedaje dla kogoś nie pod swoją marką to może być nie do końca dobre (domysł). W sensie nie idealne. I takie też jest - nie idealne. Ale też oczekiwać od rzemieślniczego...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-02-27, 11:09 -
-
Zdaje się całkiem niedawno zaczęli puszkować swoje piwa. Dwa lata temu tylko butelki z zawieszką można było kupić na wynos. A ten egzemplarz zakupiony wysyłkowo przez OMB.
ekstr 11.5 / 4,7 alk.
Bardzo dobrze pijalne jaśniuteńkie i lekkie w odbiorze piwo. Chmielenie...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-01-05, 00:03 -
- Loading...
- Koniec listy.