Nowy Targ, Jana III Sobieskiego 16, Promilek

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13961

Nowy Targ, Jana III Sobieskiego 16, Promilek

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika login_87
    Coś z polskiego kraftu można znaleźć w sklepie "Promilek" na ul. Jana III Sobieskiego 16
    pn-śr: 10-23, cz-pt: 10-24, sb: 10-3
    facebook

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Warzywo
    Iława, Jana III Sobieskiego 2A, U Czapy
    Warzywo
    Miejsce nad samym brzegiem "małego" Jezioraka w centrum miasta (przy Galerii Jeziorak). Co do wystroju to ot takie miejsce ikeowo-szklane dla turysty z "Warszawy". Obsługa trochę niekumata - na pytanie o dobrą włoską pizzę polecają Da Grasso Jedzenie nowomodne,...
    2019-08-21, 11:00
  • ART
    Nowy Świat 27, Kufle i Kapsle Nowy Świat
    ART
    Widzę że KiKów napączkowało w Warszawie. Taki tam kawiarniany klimat z widokiem na często patrolowaną ulicę. Ciekawy czarnolustrzany sufit.

Kranów piwnych 11. Piwa w dobrej formie.

Ale co przykuło uwagę w szczególności - któż to na ten super pomysł wpadłbył?!...
    2024-04-24, 19:05
  • e-prezes
    Browar Jana, Paolo Pils
    e-prezes
    Browar Jana więcej chyba sprzedaje dla obcych podmiotów niż firmuje własną marką i to jest takie piwo. Jak coś się sprzedaje dla kogoś nie pod swoją marką to może być nie do końca dobre (domysł). W sensie nie idealne. I takie też jest - nie idealne. Ale też oczekiwać od rzemieślniczego...
    2023-02-27, 11:09
  • ART
    Nowy Browar Gdański, APA Gdańska
    ART
    Zdaje się całkiem niedawno zaczęli puszkować swoje piwa. Dwa lata temu tylko butelki z zawieszką można było kupić na wynos. A ten egzemplarz zakupiony wysyłkowo przez OMB.

ekstr 11.5 / 4,7 alk.

Bardzo dobrze pijalne jaśniuteńkie i lekkie w odbiorze piwo. Chmielenie...
    2025-01-05, 00:03
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...