Sklep w centrum miasta, można tam kupić regionalne (w tym rzemieślnicze) piwa i wódki. Asortyment na ten moment niestety dość skromny, z kraftowców Dukla i Browars, widziałem też ostatnią butelkę Amber Boya. Z regionalnych Witnica, Gryf i kilka udających regionalne... Kiedy byłem tam w maju wybór był znacznie większy, pamiętam na pewno Pintę, Ale Browar, Doctor Brew i Birbant. Miejmy nadzieję, że w przyszłym roku wraz z początkiem sezonu wróci bogatsza oferta.
Szczawnica, Główna 9, Piwa Regionalne
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Sklep Regionalne Alkohole na krakowskim Kazimierzu poszukuje pracownika!
Stanowisko: Kasjer - doradca klienta
Miejsce pracy: Kraków, ul. Miodowa 28a
Poszukujemy osób do pracy w wymiarze 100-120 godzin miesięcznie (głównie zmiany popołudniowe czwartek-niedziela)...2018-07-25, 14:58 -
Market ogólnospożywczy w centrum Szczawnicy, niedaleko parku dolnego. Oprócz sporej oferty koncerniakowej i skromniejszej regionalnej (na pewno była Fortuna) mają tam nieduży regał z ciekawszymi piwami. Stoi tam parę piw Słowackich/Czeskich (nie znam się
) i kilka z polskich browarów rzemieślniczych,...
-
Channel: Małopolskie
2016-10-05, 15:20 -
-
Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał
? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji
. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
-
Channel: Niemcy
-
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Fajna miejscówka z długą historią niedaleko dworca głównego mieszcząca się w budynku starej fabryczki armatury sanitarnej Vaclava Jiranka. W klimacie industrialnym, można by rzec steampunkowym, oddającym idealnie historyczny charakter tego miejsca. Ciemna, klimatyczna, podłużna sala główna,...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.