Nowy Sącz, Generała Józefa Hallera 25, Sądecki Skład Piwa i Wody Mineralnej

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • browarniak
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.04
    • 28

Nowy Sącz, Generała Józefa Hallera 25, Sądecki Skład Piwa i Wody Mineralnej

Forumowiczom z okolic Nowego Sącza na pewno jest znany sklep z ulicy Hallera (blaszak), z bardzo dużą ilością piw rzemieślniczych, regionalnych i zagranicznych . W okresie wysokiego sezonu mieli ponad 300 piw. Stoją co prawda lodówki Carlsberga i KP ale większość klientów nawet nie spogląda w ich strone.
    To jest sklep patronacki Browaru Pilsweizer i można tam kupić piwo lane na wynos przelewają do petów(niepasteryzowane, niefiltrowane).
  • marek-
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2012.07
    • 70

No właśnie nie jest To ten blaszak przy Delikatesach Centrum?

Comment

• browarniak
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2011.04
      • 28

link do fb
      Sądecki skład piwa i wody mineralnej, Nowy Sącz. 1113 osób lubi to · 41 osób mówi o tym · 9 użytkowników tu było. W ofercie sądeckiego składu piwa i wody mineralnej znajdą państwo ponad 100 gatunków...

cały czas zamieszczają promocje i ofertę na piwa

Comment

• jacekwerner
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2004.05
        • 2859

Sklep działa nadal, adres to : Generała Józefa Hallera 25.
        Jak na sklep patronacki browaru Grybów przystało - duży wybór produktów piwnych tej marki na półkach plus dwa nalewaki. Jako ciekawostkę podam, że Porter Galicyjski kosztuje tu 7,10, podczas gdy w sklepie firmowym przy browarze : 7,40
        Oprócz tego dobra oferta polskiego kraftu plus nieco zagranicy.
        Ochotnicza Straż Piwna
        BAZA = 7446

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
          Rumia, Hallera 2, Browar Miejski Pompa
          Ahumba
          W ostatni weekend w Rumii otworzył podwoje Browar Miejski Pompa. Budynek podobno dawnej przepompowni znajduje się niecałe 10 minut spacerkiem od stacji kolejowej. Na środku lokalu jest szyba w podłodze z widokiem na fermentory. Aktualnie są cztery piwa: pils, lager, pszeniczne i ciemne (podobno...
          2025-02-11, 20:31
        • bastion
          Ukraina, Odessa, Generala Boczarova 43, Dva Pivovara.
          bastion
          Browar rzemieślniczy Dva Pivovara działa już od 2017 roku. Niestety usytuowany jest na totalnym końcu Odessy, dosłownie już na wsi. Nie zdecydowałem się na wizytę tam, gdyż przekraczało to moje możliwości transportowe.
          Jednakże mają swój sklep firmowy w północnej dzielnicy Odessy,...
          2022-07-01, 20:35
        • rohozecky
          Jagiellońska 56, Restauracja Plac Hallera
          rohozecky
          Sensownie i bez zadęcia prowadzona restauracja, przyzwoita kuchnia, ceny średniowarszawskie. Do picia z beczki Amber Złote Lwy po 13 zł, a także Koźlak bodajże po 16 zł. Miejsce warte odwiedzenia, na przykład po wizycie w zoo
          2022-06-22, 19:19
        • dadek
          Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
          dadek
          Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
          2022-04-08, 01:05
        • Alkoneser
          Browary restauracyjne w Polsce
          Alkoneser
          Cześć,
          mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
          2024-08-05, 11:26
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...