Ewidentnie im nie schodzi, a chcą czegoś innego. Dziś zakupiłem (gdzie indziej) Strzelec Mocny po 0.80 z datą styczniową (niesprecyzowaną) w sklepie, gdzie są lodówki firmowe, sklep znajduje się o 500 m do siedziby firmy, więc proszę nie pisać, że lodówki są ważne, by sprzedać więcej.
Kraków, Bratysławska, Kaufland
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesEwidentnie im nie schodzi, a chcą czegoś innego. Dziś zakupiłem (gdzie indziej) Strzelec Mocny po 0.80 z datą styczniową (niesprecyzowaną) w sklepie, gdzie są lodówki firmowe, sklep znajduje się o 500 m do siedziby firmy, więc proszę nie pisać, że lodówki są ważne, by sprzedać więcej.
w Plusie na 2 Pułku widziałem przecenione to niemieckie co dla nich robią po 0,99, data przydatności pod spodem celowo rozmazana na wszystkich puszkach rozpuszczalnikiem, ktoś "życzliwy", mógłby im niezłego syfu narobić
a co do tego piwka z Kauflandu, moim zdaniem 2,99 to maksymalna cena jak na to piwo, mi w smaku przypomina bardzo piwo które robią niemcy dla sieci Lidl i jest sprzedawane wyłącznie w sześciopakach (ostatnio zmieniło nazwę), wychodzi coś ok. 1,70 za butle 0.5l
Comment
-
-
Jest Cornelius
Właśnie wróciłem z Kauflanda w Krakowie na Bratysławskiej - Cornelius Weizen w cenie 3.29! Poza tym Kipery, Vanpury, Fraziskaner, Paulaner,Obolon pszeniczny,Heban, Zlatoprameny i niejaki Oettinger Hefeweissbier w konserwie Tyle w pamięci pozostało, ważne że Cornelius dotarł czirs
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzik... ilekroć tam ostatnio przychodzę to nie ma nic ciekawego, a już na pewno Corneliusa!
Comment
-
Comment