Kraków, Bratysławska, Kaufland

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19269

Ewidentnie im nie schodzi, a chcą czegoś innego. Dziś zakupiłem (gdzie indziej) Strzelec Mocny po 0.80 z datą styczniową (niesprecyzowaną) w sklepie, gdzie są lodówki firmowe, sklep znajduje się o 500 m do siedziby firmy, więc proszę nie pisać, że lodówki są ważne, by sprzedać więcej.

Comment

• BEERBOYS1998
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2003.03
      • 119

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
      Ewidentnie im nie schodzi, a chcą czegoś innego. Dziś zakupiłem (gdzie indziej) Strzelec Mocny po 0.80 z datą styczniową (niesprecyzowaną) w sklepie, gdzie są lodówki firmowe, sklep znajduje się o 500 m do siedziby firmy, więc proszę nie pisać, że lodówki są ważne, by sprzedać więcej.
      Strzelec Mocny po 0.80 ? a gdzie to? w Hucie widziałem Mocne puszkowe po 1.85 że niby jakaś promocja

w Plusie na 2 Pułku widziałem przecenione to niemieckie co dla nich robią po 0,99, data przydatności pod spodem celowo rozmazana na wszystkich puszkach rozpuszczalnikiem, ktoś "życzliwy", mógłby im niezłego syfu narobić

a co do tego piwka z Kauflandu, moim zdaniem 2,99 to maksymalna cena jak na to piwo, mi w smaku przypomina bardzo piwo które robią niemcy dla sieci Lidl i jest sprzedawane wyłącznie w sześciopakach (ostatnio zmieniło nazwę), wychodzi coś ok. 1,70 za butle 0.5l

Comment

• Bruzz
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2007.05
        • 19

Jest Cornelius

Właśnie wróciłem z Kauflanda w Krakowie na Bratysławskiej - Cornelius Weizen w cenie 3.29! Poza tym Kipery, Vanpury, Fraziskaner, Paulaner,Obolon pszeniczny,Heban, Zlatoprameny i niejaki Oettinger Hefeweissbier w konserwie Tyle w pamięci pozostało, ważne że Cornelius dotarł czirs

Comment

• e-prezes
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19269

k... ilekroć tam ostatnio przychodzę to nie ma nic ciekawego, a już na pewno Corneliusa!
          Last edited by e-prezes; 2007-12-29, 23:06.

Comment

• e-prezes
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2002.05
            • 19269

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
            k... ilekroć tam ostatnio przychodzę to nie ma nic ciekawego, a już na pewno Corneliusa!
            no to jest! i to po 3.29 zł. Obołon przeniczny powyżej 4 zł 0.o podczas gdy ja go kupuje po 3 zł. Nowe Coolery też tu znajdziecie, no i ...Super Mocne 10% Kipera masakra!

Comment

• e-prezes
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2002.05
              • 19269

Jak zwykle znów pustki. Nie było co włożyć do koszyka.

Comment

Przetwarzanie...
              X