W którymś z postów czytałem cos na temat tego sklepu (duży wybór piwa belgijskiego i tańszego niż w Piwiarni Gambrynus).Może ktoś z miejscowych piwoszy napisze coś więcej na temat tego sklepu.
Kraków, Krupnicza, delikatesy Christine (zamknięte)
Collapse
X
-
Kraków, Krupnicza, delikatesy Christine (zamknięte)
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaTagi: brak -
Wwieści sprzed zaledwie 7dni są równie mało pocieszające.... Ale polecam ul. Krakowska, delikatesy Christine, piwo Bizon z Raciborza po 1.40.Comment
-
byłem tam wczoraj i potwierdzam swoje wcześniejsze zdanie. może rzeczywiście jak na sklep ogólnospożywczy to mają całkiem spory wybór piwek zagranicznych, ale to naprawdę nic ciekawego czego nie dostałoby się gdzie indziej. z tego co wypatrzyłem był Kapuziner Weisse, Koestritzer Schwarzbier, a z polskich Grodzkie z Relakspola i Strong z Viflinga (w puszce).Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Na razie oficjalnie jeszcze nić nie ma, jednak radio Wolny Grójec podaje informacje, które można tu przeczytać.
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 12:19 -
-
Sklep, który zapewne przejmie (jeśli już nie przejął) klientów zamkniętego w październiku Huta Piwa. Mają duży wybór piw w butelkach (część w lodówkach) oraz 6 nalewaków na butelki litrowe PET, w tym dwa BSK/Huta Piwa. Spory przekrój polskiego kraftu i wybrane zagraniczne (rzadsze)...
-
Channel: Małopolskie
-
-
Świeżo otwarty lokal z kraftowym piwem. Wczoraj nie udało się znaleźć wolnego miejsca na stojaka. Stąd dziś. Ceglane sklepienia i drewniane stropy, a do tego z gustem dobrane pozostałe elementy wystroju. Podoba mi się, choć wydaję mi się że ciut za mało miejsca, ale ma być ogródek....
-
Channel: Archiwum
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment