ot wydawało mi się że rzeczone zgrzewki mają po 20 butelek oraz że becik nie był pewien czy owe zgrzewki zawierają 10-tkę czy 12-tkę (w sensie rodzaj piwa a nie liczba sztuk)
Grybów, Siołkowa 264, sklep przy browarze Grybów
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Orientuje się ktoś, czy ten sklep jest w tym tygodniu otwarty ?Last edited by Rzeszowiak; 2009-06-17, 16:17.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bastion Wyświetlenie odpowiedziPilsweiser 12* 1.59 zł.
Pilsweiser 14* 1.89 zł.
(...)
Lach 12* 1.64 zł.
Lach 14* 1.94 zł. (wszystkie ceny bez kaucji)
Comment
-
-
Na szczęście w ogóle nie jest pozycjonowany- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
jutro się wybieram w tamte strony.. coś ciekawego stoi na półkach?
Comment
-
-
Dziękuję za wyczerpującą informację, skoro tak to warto te 300km przejechać..
Comment
-
-
Piwo z Grybowa stało się tak popularne, że...go brakło Byliśmy kilka dni temu i zostało tylko trochę skrzynek Bocka, Rześkiego i Stronga. Pytamy panią: "jakie jest najsłabsze?" -"Stong" Po dwudziestym rozlew słabszych piw, więc znów się pojawią. Mnie to osobiście bardzo cieszy i życzę browarowi jak najlepiej
Comment
-
-
Nie Rześkiego tylko Góralskiego Krzepkiego
Byłem wczoraj w sklepiku. Rzeczywiście zejście mają niezłe, idzie im m.in. sporo na dystrybucję dla marketów w okolicy (np. Tesco). Dziś miało pojawić się niepasteryzowane na kranie. Powinienem być ponownie za dwa dni w sklepiku to dam znać o ewentualnych zmianach. Na razie:
Pilsweiser Strong Beer- 2,29
Góralskie Krzepkie- 2,59
Bock- 2,99.
Dla kolekcjonerów 9 rodzajów etykiet, do kupienia czarny t-shirt (33 zł.) i czapeczka Pilsweisera. Za barem obsługuje sympatyczna i kompetentna pani.
Comment
-
-
Odwiedziłem dziś browar. Na regałach: Bock, Góralskie 10, Premium 10, Exclusive i Grybów. Z nalewaka Żywe za 2,50 zł. W czwartek ma pokazać się Żywe w butelkach."Ostatni wspaniały przebłysk samochodowego geniuszu zaprezentowała nam Toyota, która w późnych latach 60 wypuściła na rynki świata samochody, które się nie psuły." Jeremy Clarkson
Comment
-
Comment