Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin
Wyświetlenie odpowiedzi
Grybów, Siołkowa 264, sklep przy browarze Grybów
Collapse
X
-
Dziś odwiedziłem browar, z butelkowych nie było niepastera po którego specjalnie zajechałem, ma być bliżej świąt wielkanocnych, ze szkła tylko kufle po 29 (!) zł. Sklep czynny od 8-16 jakby kogoś interesowało.Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika forra6 Wyświetlenie odpowiedziDziś odwiedziłem browar, z butelkowych nie było niepastera po którego specjalnie zajechałem, ma być bliżej świąt wielkanocnych, ze szkła tylko kufle po 29 (!) zł. Sklep czynny od 8-16 jakby kogoś interesowało.
Comment
-
-
Jadąc od centrum po lewej stronie budynków browaru, wejście przez stare drewniane drzwi, zbyt charakterystyczny punkt żebym pomylił Mędrcu. Godziny wziąłem z tabliczki...Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika forra6 Wyświetlenie odpowiedziJadąc od centrum po lewej stronie budynków browaru, wejście przez stare drewniane drzwi, zbyt charakterystyczny punkt żebym pomylił Mędrcu. Godziny wziąłem z tabliczki...
Pozdrawiam
Comment
-
-
No to jeszcze napisz w jakie dni, żeby była jasność. Hurtownia to pewnie poniedziałek - piątek, a sklep?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziWie ktoś, czy sklep dalej działa? Browar nie odpowiada na maile, wpisy na Facebooku itd.
Widocznie nie mają czasu odpisywać na maile.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Brat_Piwny Wyświetlenie odpowiedziMa miejscu dostępny lany (niestety do plastiku) Pilsweiser Edycja Limitowana w cenie 3 PLN.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arturroxx Wyświetlenie odpowiedziTrzeba było poprosić o szkło, Pani ma klika naczyń dla stałych klientów i jak się trochę pomarudzi, że z plastiku nie smakuje to znajdzie się i szklanka.
Comment
-
Comment