Kraków, Al. Pokoju 44, Carrefour (Plaza) (b. Intermarche)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • BEERBOYS1998
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.03
    • 119

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa
    Ja dodam jeszcze, że pojawił się Namysłów Kozackie Jasne i Mocne oraz Premium.
    Ciągle są Portery BOSSa i Krajana, Koźlaki Ambera, BOSSa i Juranda. Jest Smocza Głowa Amber Ale, Jabłonowo Miodowe Mocne. A w puszkach m.in. Harde z Ambera, Sierpc Kasztelan Jasne Pełne...
    wczoraj nie było Kozackiego Jasnego i chyba Hardego

Comment

• MarcinKa
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼🍼
      • 2005.02
      • 2736

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BEERBOYS1998
      wczoraj nie było Kozackiego Jasnego i chyba Hardego
      Jak ja byłem o 12.51 to były obydwa Kozackie. Stały obok siebie, tyle, że jedno tyłem. Obróciłem je i chyba to właśnie było jasn, w każdym razie inne niż to co było przodem.
      To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• cielak
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.03
        • 2890

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa
        Ja dodam jeszcze, że pojawił się Namysłów Kozackie Jasne i Mocne oraz Premium.
        Ciągle są Portery BOSSa i Krajana, Koźlaki Ambera, BOSSa i Juranda. Jest Smocza Głowa Amber Ale, Jabłonowo Miodowe Mocne. A w puszkach m.in. Harde z Ambera, Sierpc Kasztelan Jasne Pełne...
        Dziś nie widziałem Smoczej, ale dalej dostępne jest dostępny Porter Bossa, Koźlak Bossa, Kozackie z Namysłowa, Namysłów Premium (to w zielonej but.), kilka piw z Jabłonowa, Kasztelan Jasne, Bosman (czerwony), ... + dużo zagranicznych których nioe zapamiętałem.
        zupka chmielowa dobra i zdrowa!!

Comment

• e-prezes
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19287

ostatnio jak byłem pod koniec października Smocza była z listopadowym terminem przydatności, może "upłynnili"?

Comment

• Cez
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.01
            • 1789

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
            ostatnio jak byłem pod koniec października Smocza była z listopadowym terminem przydatności, może "upłynnili"?
            Wypili w zaciszu zaplecza?
            Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

• e-prezes
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2002.05
              • 19287

Może przecenili i zeszło... (Intermarche w Smoczą zaopatruje Frajda - to tak w kwestii informacyjnej).

Comment

• YouPeter
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.05
                • 2379

Ogólnie Smocza ostatnio z kilku sklepów zniknęła gdzie bywała. Może po prostu sie skończyła i nie dowarzyli.
                Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• cielak
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.03
                  • 2890

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter
                  ... Może po prostu sie skończyła i nie dowarzyli.
                  Po prostu we Frajdzie nie ma, a to chyba "główny" dystrybutor.

Comment

• e-prezes
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2002.05
                    • 19287

Piwo jest, bo nie dalej jak wczoraj trzy kartony poszły do Doodcka, a dziś dwa do mnie. Jest duże zaapotrzebowanie, a nie ma komu się tym zając. Wszystkie sklepy obsługuje niestety Frajda, lokale przedstawiciel, dlatego w lokalach nie brakuje.

Comment

• cielak
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.03
                      • 2890

Smocza już jest, a oprócz tego (chyba była dostawa): Jurand chiller, premium, top, mazurskie mocne. Bosman zielony (but. i pusz.), czerwony (but. i pusz.). Kasztelan jasny (but. i pusz.). Boss porter, koźlak, Brok sambor, strong, kanclerz (but. i pusz.). Namysłów premium, kozackie. Amber kożlak, czerwony i clasic. Specjal z Elbląga. Van pur, Belgia i reszta masówki + dużo zagranicy.
                      Ostatnia zmiana dokonana przez cielak; 2006-11-18, 23:21.

Comment

• MarcinKa
                        Major Piwnych Rewolucji
                        🍼🍼
                        • 2005.02
                        • 2736

Jest jeszcze Jurand - Koźlak i Chiller
                        BOSS - Porter, Koźlak
                        Krajan - Porter, Irlandzkie
                        Stary Kraków - Amber (1szt. )
                        Eb - Specjal Mocne
                        Amber - Koźlak
                        To butelki. W puszkach był napewno Bosman Specjal i Harde z Ambera
                        No i masówka.
                        Ostatnia zmiana dokonana przez MarcinKa; 2007-05-29, 15:09.
                        To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• BEERBOYS1998
                          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                          • 2003.03
                          • 119

od dziś jest wielka wyprzedaż związana z liwidacją Intermarche (ma być tam ponoć Carrefour), wszystko 30% poza warzywami, mięsem, serami i czymś tam jeszcze, promocja obejmuje również dział piwny, który jednak od wczoraj został zdziesiątkowany i na półkach już pustawo, zauwazyłem jeszcze: Chiller, Porter, Irlandzkie

ciekawostka: sześciopak Van Pura 10% w konserwie 9.59 - 30% / 6 = 1,12 pucha, przydatność 09.02.2008

Comment

• MarcinKa
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🍼🍼
                            • 2005.02
                            • 2736

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BEERBOYS1998 Wyświetlenie odpowiedzi
                            liwidacją Intermarche (ma być tam ponoć Carrefour)
                            Jeśli chodzi o piwo, to w Carrefourze w porównaniu do Intermarche jest kicha. Oznacza to likidację chyba jedynego miejsca gdzie były piwa z BOSSa Najpierw zamkli Gambrinusa, potem Geant zmienił się w kompletne dno, Reala; teraz w miejsce przyzwoitego Intermarche będziemy mieć cienkiego i w dodatku czwatrtego Carrefoura. Coraz trudniej coś kupić
                            Ostatnia zmiana dokonana przez MarcinKa; 2007-06-01, 20:51.

Comment

• delvish
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.11
                              • 3508

Zauważyłem jakby lekką poprawę w Carrefourze. Bernard Svetly nadal obecny, Krusovice ciemne i jasne oraz w zestawie ze szklanką. Heineken Draught KEG 5L w promocyjnej cenie 34,99 zł. Weissbier (dla Tarczyn Dystrybucja), Belfast konserwowy. Jest Korneliusz i BBG'owy Koźlak. Trochę niemieckiej koncernówki: Bitburger, Krombacher, Veltins i in. Są Schofferhofery w składzie: ciemnna pszenica, jasna i tzw. grapejfrut
                              Pojawił się Zlaty Bazant 12o w bardzo zgrabnej butelce 0,33l. Jest też kilka "Anglików", których gdzie indziej raczej nie widywałem: Bombardier Burning Gold, Young's Kew Gold, Young's, Bitter.

P.S. Pytanie do Kierownika tego działu.
                              Czy można pisać w tym wątku o Carrefourze czy trza zakładać nowy? Może by zmienić tylko nagłówek na "Carrefour (b. Intermarche)"
                              Ostatnia zmiana dokonana przez delvish; 2008-11-16, 17:26.
                              "You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
                              (Frank Zappa)

"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)

Comment

Przetwarzanie...
                              X