Kraków, Bora - Komorowskiego 37, Real (d. Geant)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • BEERBOYS1998
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.03
    • 119

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish
    Okocim Pszeniczne kontratakuje Pewnie po krakowskich supermargietach powinno być ponownie do dostania, skoro trafiło nawet do delikatesowej Almusi. Poza tym Koźlak i Żywe wyszły. Większych zmian nie zauważyłem.
    widziane w Real na Bora-Komorowskiego ale ceny już z tydzień nie ma wystawionej a nie brałem tym razem
    Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2008-01-18, 14:18. Powód: post przeniesiono do odpowiedniej dyskusji

Comment

Related Topics

Collapse

• Marusia
      Wrocław, Bora Komorowskiego, Bar Za Klubem
      Marusia
      Wczoraj po oględzinach browaru Zakrzów, na ul. Bora-Komorowskiego trafiliśmy na rewelacyjną spelunkę. Na trop naprowadził nas pan z pobliskiego sklepu, wyjątkowo zachęcający komentarz dotyczący owego przybytku pognał nas w te pędy w jego stronę. (Komentarz brzmiał: "naprawdę nie...
      2002-09-04, 15:15
    • Pankracy
      Warszawa, Bora Komorowskiego 65 (Praga Południe), Maxim
      Pankracy
      Osiedlowy sklep monopolowy czynny w godzinach od 6.00 do 22.00.

Dominuje w nim standard CP, GŻ i KP. Poza tym pojawiają się piwa z browarów: Fuhrmann, Jabłonowo, Namysłów, Perła, RUP. Postanowiłem odnotować miejsce na forum z uwagi na to, iż są w jego ofercie piwa z browarów...
      2009-11-19, 11:37
    • Pankracy
      Warszawa, Gen. T. Bora-Komorowskiego 56 (Praga Południe), Raj Piwosza
      Pankracy
      Nowy sklep specjalistyczny na Gocławiu. Umiejscowiony w jednym z bloków "Osiedla Saska".
      Mają spory wybór piw (produkty rodzime i zagranica). W sprzedaży piwa z beczek KEG, które rozlewają do butelek PET (z tego co się zorientowałem są to piwa z Browarów Regionalnych Jakubiak...
      2013-08-29, 19:25
    • Krzysiu
      Katowice, gen. Pułaskiego 60, Real (były Geant)
      Krzysiu
      adam16 – Geant, Katowice

Skoro mogą być sklepy to niech będzie i GEANT.
      Ostatnio pojawiły się tam nowe ciekawe i niestety troszeczkę drogie piwa z Niemiec, Belgii, Włoch i Wielkiej Brytanii. W katowickim Geant znajdują się one na specjalnym stoisku - piramidce, niestety...
      2001-07-12, 13:14
    • Andi
      Katharina von Bora, Katharinen Bier Premium
      Andi
      Katharina von Bora GbR 04808 Wurzen
      Katharinen Bier Premium o zawartosci Alk.5,4%
      Piana obfita dosc trwala
      Kolor piekny Bursztynowy z pecherzykami gazu Klarowny
      Bardzo silna aroma chmielowa oraz inna Aroma ale trudna do opisania.
      Smak slodkawy ale z wyczuwalna duza...
      2004-09-29, 21:03
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...