Dziś w Krakowskim Geancie zakupiłem Łomżę Wyborową w konserwie za 2,19 złocisza
Kraków, Bora - Komorowskiego 37, Real (d. Geant)
Collapse
X
-
Wróciłem własnie z Geanta. Tylu ciekawych piw daaaaaaaaaaaaaawno tam nie widziałem.
Były pszeniczniaki, sporo brytyjskich ale, kilka belgijskich naprawdę jest w czym wybierać.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
-
-
W Geancie pojawiły sie dwa nowe piwa: ciemny Zlatopramen (za 3,85 PLN !?) i Martinsky Lezak z Martina (z logo Leader Price, sprowadzaony przez importera z Zawiercia) za 2 PLN z "groszami".Last edited by Maggyk; 2005-10-07, 11:28.
Comment
-
-
Kraków, Bora-Komorowskiego, Geant
Skoro temat "Kraków - ciekawe piwa" został skazany na obumarcie, pozwalam sobie na umieszczenie informacji o Geancie w nowym temacie. Dzisiaj można było dostać:
Browary Łódzkie: Lodwar, Mocne, Porter (wszystkie w puszkach) oraz Cork (butelka)
Łomża: Eksport i Wyborowe (puszka)
Belgia: Frater 5,4 i 7,6 (puszki)
Amber: Koźlak
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jac_cacSkoro temat "Kraków - ciekawe piwa" został skazany na obumarcie, pozwalam sobie na umieszczenie informacji o Geancie w nowym temacie. (...)Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonZnalazłem książkę "Piwo klasztorne i domowe" po 16,80zł. Przy kasie okazało się, że książka kosztuje 25zeta. Ech te drobne oszustwa. Na stoisko z piwem nie poszedłem - taka forma kary dla sklepu z mojej stronyMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum Wyświetlenie odpowiedziKupiłem tam dziś oba nowe Fratry - cena makabryczna 3,99 zł
Comment
-
Comment