Kraków, Kobierzyńska 61, sklep Maria
Collapse
X
-
Jest kilka ciekawych, nowych piw w Marii. Z Niemiec, Czech i USA, w tym kilka Flying Dog'ow (Good People Drink Good Beer). Warto uzupelnic zapasy!Comment
-
-
dzięki za info ale potrzebowałem go kilka dni temu
wracając do meritum - pełne zaskoczenie bardzo pozytywne. Byłem już w kilkunastu sklepach specjalizujących się w piwach ale tak dużego wyboru wśród polskich piw to w woj.śląskim nie ma nigdzie. Świetny sklep z bardzo dobrymi cenami. Polecam
Jedyny sklep z większym wyborem widziałem w Poznaniu na ul. Głogowskiej żeby nie było że uprawiam jakąś kryptoreklamęComment
-
Jak znam z opowieści "Marię", to pojadą do tego Poznania, spiszą czego nie ma u nich w Krakowie, sprawdzą to i jeszcze dadzą lepszą cenę
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
nie powiem, bo wykupią,,,nie powiem..no dobra powiem. Brewdog..Punk IPA- 5,50 zł, 5AM Saint 6 zł...i nie kończy się data ważności...Comment
-
To trochę problematyczne, bo w Marii piwa schodzą jak ciepłe bułeczki W tamtym tygodniu wybór był bardzo dobry - Polska 90%, Czechy 80%, Full Belgia i USA, 50% Niemcy, tak na moje oko (procenty odnoszą się do maksymalnej oferty dostępnej w Marii). To daje jakieś 450 pozycji do wyboru.Last edited by sienioo; 2012-03-21, 10:20.Comment
-
-
-
I chciało się tak eksploatować Painta? Wiadome jest, że ceny w Marii ocierają się o dumping.
Żeby nie było - mi to nie przeszkadzaLast edited by Pendragon; 2012-03-22, 22:53.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Comment