Kraków, Kobierzyńska 61, sklep Maria
Collapse
X
-
O ile pamiętam to 10,90.
Zapomniałem, Zeus też jest.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Jest:
AleBrowar / Nøgne Ø - Deep Love
Ale Browar - Crazy Mike
Doctor Brew - American Weizen
Doctor Brew - Australian Weizenbock
Doctor Brew - American Witbier
Gościszewo - Pils Hallertau Mandarina Bavaria
Gościszewo - Bock Hallertau Cascade
Faktoria - Pony Express
Olimp - Zeus
Olimp - Hades
...To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
-
AleBrowar z HBC (obydwa) i Czereśniakiem, Pinta z Ambree i Pierwszą Pomocą.
Doktor Brew, Szał Piw, Birbant, Wąsosz - w dużym wyborze.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Zależy z jakich krajów. Byłem tam dzisiaj, Niemcy i Belgia mocno przetrzepane. Czechy tradycyjnie duży wybór. Było coś z Włoch, Amerykę można policzyć na palcach jednej ręki. Sporo Szkocji (2 browary, Williams Brothers i Fyne Ales). Spory wybór Norwegii (głównie Haandbrygeriet i jakieś nowe browary, kilka Nogne), chyba też coś z Danii. 1-2 małe półki z angielskimi piwami. Wszystko raczej w bdb cenach.Comment
-
Parę nowych rzeczy, jakie dostrzegłem przy wczorajszej wizycie:
Marble: Chocolate Marble, Ginger 5.1, Manchester Bitter, Lagonda IPA, Dobber, Earl Grey IPA
Birra del Borgo: Re Ale, Re Ale Extra, Castang’Ale, Duchessa, Duc Ale, My Antonia, Hoppy Cat...
Hornbeer: Vårøl, RøgølComment
-
Jest Charon i Naked Mummy.
Dyniamit był kilka dni temu, ale nie zwróciłem uwagi czy był dzisiaj.http://piwosfera.x25.pl - wszystkie piwne blogi w jednym miejscu!Comment
Comment