Kraków, Kobierzyńska 61, sklep Maria
Collapse
X
-
Dziś miała być dostawa, widział ktoś co ciekawego?Comment
-
Comment
-
Byłem dzisiaj wieczorem, Jak zwykle kompetentna i miła obsługa, pełne zrozumienie dla wymagajacych klientów. Piw wybór ogromny, ponad dwadzieścia (sic!) piw z małych niemieckich browarów doszło do mojej kolekcji. Za 2 tygodnie, jak mówi właściciel, kolejne nowości z Niemiec!Comment
-
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
Mają jeszcze Opaty, zwrócił ktoś może uwagę?Comment
-
Jednak Opaty były: czereśniowy i SVĚTLÉVÝČEPNÍ, do tego Bernard, Novopackie, Postrizinskie, Svijany, wspomniany Kocour (3 rodzaje z datą do 14 czerwca), wciąż duży wybór piw niemieckich m. in. wędzone Rauchbier i Smoked George w cenie 5,5. Ceny piw niemieckich ok. 5 zł w 90% przypadków.Comment
-
kolejna, udana wizyta w tym sklepie, jako stały klient zostałem wpuszczony po raz kolejny na zaplecze ;-). W efekcie do mojej kolekcji przybyło mi 19 nowych piw! Pod koniec tygodnia można się spodziewać kolejnych piw z małych browarów niemieckich.Comment
-
A czy to znaczy, że na zapleczu są piwa, które mogą być nie wystawione na półkach w sklepie, czy też chodzi raczej o możliwość spokojnego przeglądnięcia asortymentu?Comment
-
No właśnie... Zawsze myślałem, że to, co można w tym sklepie kupić jest na półkach... Zwykle asortyment można przeglądnąć spokojnie. Należy tylko wycofać się na z góry upatrzoną pozycję pod ścianą i konsekwentnie przepuszczać smakoszy, którzy bardzo potrzebują trunku i schrypniętym, nie pozbawionym uroku szeptem ordynują 'cztery harnasie'niepoprawny czechofil
Młody junaku pamiętaj: zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach!
WISŁA MISTRZ!
Comment
-
Ze względu na specyfikę mojej kolekcji (kapsle z wypitych piw), wygodniej jest przeglądnąć spokojnie asortyment na zapleczu. Czasami znajdzie się także jakieś niewystawione piwo.Comment
Comment