Do Niemiec mają jechać za kilka dni po dostawę.
Kraków, Kobierzyńska 61, sklep Maria
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo-sl Wyświetlenie odpowiedziWłaściciela nie było, więc tylko od pomagierów dowiedziałem się że Czechy i Niemcy, niestety szczegółów nie znali
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo-sl Wyświetlenie odpowiedziByłem także w sobotę, rozmawiając z obsługą dowiedziałem się że ostatnio nie mieli dostawy i to co mają na półkach to jest połowa ich "normalnego" asortymentu, w tym lub przyszłym tygodniu coś nowego ma być.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter Wyświetlenie odpowiedziOgólnie to w każdą sobotę, zwłaszcza pod wieczór, w Marii jest pustawo na półkach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo-sl Wyświetlenie odpowiedzizawsze pojawiam się około południa w sobotę, nie da się uchwycić 10 sekund na zegarku żeby kolejki nie było, drzwi się nie zamykają więc się nie dziwie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedzi(...)Ale jeszcze się tam wybieram, tylko teraz już nie wiem kiedy będzie najlepiej, by trafić na jakąś nową dostawę.Last edited by abernacka; 2010-08-03, 15:22.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziProponuje tobie wybrać się bezpośrednio na wycieczkę do Niemiec (masz bardzo blisko). Tam dopiero dostaniesz oczopląsu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziChcę jechać do Drezna, tylko jeszcze nie wiem kiedy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziUbiegłeś mnie, przed chwileczką sprawdziłem ile jest kilometrów do Drezna. Okazuje się, że tyle samo co do Krakowa. Pozazdrościć jedynie mogę.
Comment
-
-
Yyy temat Wam ucieka.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziYyy temat Wam ucieka.
Comment
-
-
Nie podrzuciłby tu ktoś informacji. czy te "Niemce" już dojechały (i ew. wypakowały się)?"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziNie podrzuciłby tu ktoś informacji. czy te "Niemce" już dojechały (i ew. wypakowały się)?Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
Comment