Dzisiaj nie wisiała
Kraków, Kobierzyńska 61, sklep Maria
Collapse
X
-
Troszke nowości
PARNIK Prerov 1l pet
11 Namornik
12 Kapitan
13 polotm. Pirat
STIRINSKY Pivovar 1l pet
Magnat 12
Vidensky Lezak 14
PIVOVARSKY DVUR CHYNE 1,5l pet
13 Cerny Pes Stout
FERDINAND Benesov
7 Kuli 1,5 pet
31 X otwarte 8-22
Zapraszamy!Comment
-
Odwiedziłem dziś Marię. Wszystko w normie. Ruch duży. Czechy kompletne, trochę petów ubyło. Niemcy za ok. 2 tygodnie będą we wsi. Z Flying Dogów zostały dwa rodzaje, po jednym Left Handzie i Andersonie Valleyu. Mnóstwo ciekawej Belgii, aż trudno się zdecydować. I wciąż świetne ceny.Comment
-
Z nowości Pinta Psze Koźlak i Jak W Dym
Sulimar Trybunał MiodoweTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Nowość: Sulimar Trybunał,
rzdkość: Kormoran Przaśne.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Najprawdopodobniej dzisiaj jest święto => źródełko zamknięte.http://piwosfera.x25.pl - wszystkie piwne blogi w jednym miejscu!Comment
-
Dostawa z Czech;
Rukodelny Pivovarek TREBONICE
PAULINER 12- czekoladowa pszenica ciemna
SKRBLIK12-vresove scottish ale
NIGHT REAPER 12- czekoladowe ciemne ale
SEMIR 12- svetly lezak
RUDOVOUS 13- bylinny special
OTHMAR 14- specjal belgijskiego typu
HETERAK 15-svetla
SNIPER 15- Ipa
MACHO 17-rauchweizen
BOHATYR 14- dry hopped ale
SAMEC 16-weizenbock
Minipivovar TASCHENBER
12 Svetla, jantarova, rubinova
Pivovarsky Dvur CHYNE
12 kOUROVA
17 starostova
13 Stout Cerny pes
KOCOUR;Kubik-ipa, saurus -lodowy kożlak
Świąteczne edycje POTNIK 14, KRAKONOS 14,OPAT 17,HOLBA 13,5,LITOVEL
ZAPRASZAMY!Comment
-
Pojawił się Kormoran Świąteczne i Gościszewo Koźlak Twelve.
Jest Ciechan Lagerowe i Gościszewo Viva Hel (bardzo udana warka).Last edited by MarcinKa; 2011-12-08, 13:57.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Wczoraj odwiedziłem po raz pierwszy, duży wybór i konkurencyjne ceny. Ludzi też sporo, no ale piątek popołudniu to pewnie najlepszy moment na zrobienie weekendowego zapasu Ponieważ sporo cen było dla mnie zaskoczeniem przytoczę kilka, bo sam nie mogłem wcześniej znaleźć za bardzo przykładowych (mogłem się machnąć o 10,20gr, ceny bez kaucji):
Cornelius Pszeniczny - 3.50zł
Cornelius Ciemny Pszeniczny - 3.75zł
Mirosław Pszeniczny i Koźlak - 4.00zł
Mirosław Pilsnerowy - 3.40zł
Konstancin Dawne - 3.25zł
Konstancin Starodawne - 2.90zł
Zawiercie Bursztynowe - 4zł
Viva Hel - ok 4.50zł
Zwierzyniec - 2.20zł
Kormoran Przaśne - 2.35zł
Kormoran Świąteczne - 4.80zł
Opaty od 3.50zł
Blanche De Namur - 16.50zł (duże)
Niemieckie koźlaki ok 6.50zł
Niemieckie pszenice ok 5.50zł
Generalnie świetny sklep, troszkę za ciasny, ale cenowo i wyborem biją wszelaką konkurencjęDon't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the godsComment
-
Będąc w Krakowie nie mogłem nie odwiedzić tego sklepu . Wyszedłem co prawda biedniejszy o prawie 130 złotych, ale co tam . Najbardziej mnie cieszy zakup Meantime London Porter i Guezue Girardin. Do tego Kocoury, czeski rauch weizen i inne smakołyki
Przyjemne miejsceJEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
Będąc w Krakowie nie mogłem nie odwiedzić tego sklepu . Wyszedłem co prawda biedniejszy o prawie 130 złotych, ale co tam . Najbardziej mnie cieszy zakup Meantime London Porter i Guezue Girardin. Do tego Kocoury, czeski rauch weizen i inne smakołyki
Przyjemne miejsceComment
-
Przyjemne miejsceComment
Comment