Relakspol Bacowy Full - 1,29+butelka, poza tym średni wybór masówki w nieza niskich cenach.
Kraków, Kobierzyńska 123, Lewiatan Łokietek
Collapse
X
-
Kraków, Kobierzyńska 123, Lewiatan Łokietek
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówTagi: brak -
Relakspol Bacowy Full, Van Pur Karpackie Pils, Mocne, Super Mocne (butelki).
W puszkach te 3 Van Pury, Zabrze Super Piwosz i Śląskie Mocne.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów -
Pojawiło się Amber Żywe, nie wiem za ile, bo jeszcze ceny nie było.
Jest Carlsberg z odkręcanym kapslem i większość masówki.
Relakspol znikł, mam nadzieję, że chwilowo.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Może i nawet z miesiąc. Początkowo myślałem, że to chwilowe, al ponieważ stan ten trwa, napisałem.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Bacowy Full po 0,49. Data ważności do 30 I.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Pojawił się Krakowiak w promocji po 2,39.
Bacowy Full po 1,39
Jest Żywe i Żywiec Parter z CieszynaTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Parter? Żeby tak chociaż z piwnicy był
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Z piwnicy w tej okolicy to chyba tylko u mnie, no i u Marii.
Po paru latach przerwy pojawiła się Bacowy Mocny za 1,69.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Pojawiły się po 3,45 obydwa Czarne Smoki, Amber i Dark, z Relakspola.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Kraków 29.03.2008 - część III
Z pętli Łagiewniki podjechałem tramwajem 18 do Kobierzyńskiej i dalej autobusem 116 do przystanku Zachodnia. W Lewiatanie niestety wykupiliście prawie wszystko. Zastałem tylko Żywe z Bielkówka (3,49zł). cdn...Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Wczoraj koło południa kupiłem obydwa Smoki i widziałem, że są obydwa Bacowe. Ponieważ dojazd się zgadza, więc wykluczam, że zawitałeś do innego Lewiatana (w okolicy są jeszcze dwa).
Płacąc wczoraj widziałem też jeszcze jedną rzecz. Na ladzie z alkoholami (wino, wódka) stało jedno Żywe. Zastanowiło mnie to, bo tam piwa się nie kupuje. Sądzę, że tam zaglądałeś. Po piwo trzeba wejść na salę.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment