Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielak
Kraków, II Pułku Lotniczego (pawilon), Cielak Beer Shop (zamknięte)
Collapse
X
-
Cielaku za tego Lwowskiego Portera należy Ci się medal
Mam nadzieję, że będziesz to piwo miał w miarę regularnie. Narazie łyknąłem 2 flaszeczki, ale zastanawiam się nad zrobieniem małego zapasu, bo Pan, który mi je sprzedawał powiedział, że za wiele tego piwa nie sprowadziłeśLast edited by ergie; 2006-10-04, 17:00.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergieCielaku za tego Lwowskiego Portera należy Ci się medal
Mam nadzieję, że będziesz to piwo miał w miarę regularnie. Narazie łyknąłem 2 flaszeczki, ale zastanawiam się nad zrobieniem małego zapasu, bo Pan, który mi je sprzedawał powiedział, że za wiele tego piwa nie sprowadziłeś
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CezCzy coś wiadomo o Lwówku?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumMój kuzyn - drobny dresik z II Pułku Lotniczego - powiedział mi, że odkąd otwarłeś cielak sklep to uwaliłeś jakiś bar czy budkę z piwem w okolicy, bo dawniej tam kupowali i szli na osiedle z butelkami a teraz kupują u CIebie. Czy to o Twój sklep chodzi czy nie ?zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumCO!? od kiedy miały psie syny podstawy chociaż i bądź tu przedsiębiorczy w Kaczystaniezupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Comment