Sklep przeniósł się na ul. Zielińską 9, więc nie wiem czy zakładać nowy wątek czy wystarczy zmiana ulicy?
Kraków, Zielińska 9, Sklep piwny [zamknięte]
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
OK, poniał.
zatem... z Kipera wspomniany Pilsner Classic po 1.05 + 20 gr. kaucja (jest też puszkowy) oraz Mocne Duże 1.25 zł + kaucja. Z RU Brok Export i Strzelec J.P. (Mocne i Porter ma dojechać w piątek, a jeśli będą tak niskie ceny jak w tym na Pachońskiego to nieźle się zapowiada). Poza tym masówka w jeszcze słabym wyborze, ale wypatrzyłem O.K. Beer, choć to w Krakowie nie rarytas.
no i to wszystko o 50 m od mojego mieszkania. otwarte do 22 szkoda tylko, że nic ciekawszego nie ma, ale popracujemy nad tym
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziKrajan Porter ... niestety nie w lodówce.
Comment
-
-
Na dzisiaj (18.03) dostępne piwa to:
1. Ciechan: komplet
2. Grybów: komplet
3. Cornelius: komplet
4. Amber: Żywe i Grand Porter
4. Łomża
5. Perła (zwykła i mocna)i Zwierzyniec
6. Pojedyncze sztuki z innych browarów: m.in. Heban i Maćkowe Miodowe
Comment
-
-
Aktualna oferta:
Kormoran,Ciechan,Witnica,Czarnków,Gniewosz,Amber,P erła,Łomża,Jagiełło,Sulimar,Grybów w pełnym przekroju.
Kilka Korebów,Obołoni,coś z Cernej Hory,Paulaner i kilka innych zagranicznych piw.
Przykładowe ceny:
Cornelius Grejpfrut, Koźlak 4.30zł
Trybunał Trójsłodowy 3.00zł
Trybunał Miodowy 3.50zł
Magnusy 2.80zł
Obołoń Soborne 3.00zł (promocja)Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Dziś warte uwagi były:
Pilswaiser Niepasteryzowany (Grybów) 3.10zł
Ciemne Pszeniczne (Cornelius) 4.10zł
Łomża Niepasteryzowana w bączkach 0.33l w promocyjnej cenie 1.30zł (data do 17.10)Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Zna ktoś aktualne godziny otwarcia?
Comment
-
Comment