Jeśli się nie mylę to codziennie do 24.
Kraków, Zielińska 9, Sklep piwny [zamknięte]
Collapse
X
-
Z nowości w sklepie: Pinta Świąteczna i Ale Szycha, Ala Grodziskie (5-6zł), Ciechan Lagerowe (3zł)
Z Czernihowa - Biała Noc (5zł), Białe (3.50zł), Biały Niedźwiedź
Dostępne Obołonie, ciągle na promocji Soborne (3zł), chwilowo Wojak zielony (2.20zł puszka)Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
No teraz to jest prawdziwy sklep piwny. Pinty nie odnotowałem, ale jest Grybów, Cornelius, Łomża, Północny, Kormoran, Amber, Jagiełło, Zawiercie i inne, w tym zagraniczne. Oprócz ogolnodostępnego Obołonia mniej spotykany Etałon Pszeniczny.
Czynny także w Święta.Last edited by e-prezes; 2012-08-15, 17:51.
Comment
-
-
Ponieważ E-Prezes ma teraz daleko do tego sklepu to go dziś odwiedziłem W ofercie: Pinta: Viva, atak, czarna dziura, dymy marcowe, Kormoran (prawie cały), Czarny kot, Amber (cały), Grybów (prawie cały), Namysłów, Ciechany, Krajan, Brackie Mastne(!), Corneliussy, wiele zagranicy z Europy.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
A dziś widziałem: Das Ipa Pinta, Zytorillo, Atak, Apetyt na Życie, Dobry Wieczór, Bufallo Bill Faktoria (!), Grybów Trzcina, Aloes i Szwejkowe (zakupiłem), Komesy, Ciechany, Kormorany, Namysłów, Obolony, dużo Rosji, Czech i Słowacjii, no i masówka.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Comment