dalej są. sklep ma podwójną nazwę oprócz tej z nagłówka także Baryłeczka. nie ma jeszcze Smoczej Głowy, ale ma być od przyszłego tygodnia.
Kraków, Długa 74, Świat Piwa i Alkoholi Baryłeczka [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwszy raz w Krakowie widzę Namysłów Plum! Jest jeszcze Malina (niestety puszki).
A z butelek ciekawsze to:
Krajan Porter (ostatni, na wystawie) za 3 zł. Podobno Krajany mają się jescze pojawić.
Namysłów Kozackie Mocne
Relakspol Szlacheckie Mocne
Strzelec Porter - 3złTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Na pewno coś jest, nie miałem czasu przyjRZeć się dokładniej.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Namysłów Plum są trzy rodzaje, oczywiście w puszkach. Relakspola nie widziałem, no chyba że mamy na myśli Smoczą Głowę (3.60). Fratery po 4.20 zł oraz masówki od groma. Jest jakieś Ambree w szampanówce 0.75 za 16.5, Alhambra Negra i Mezquita, Asashi, Lwiwskie (3 rodzaje) i coś jeszcze, ale raczej z takich co już bywały w Krakowie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziRelakspola nie widziałem, no chyba że mamy na myśli Smoczą Głowę (3.60).
Comment
-
-
Wiele od wizyty E-prezesa się nie zmieniło, ciągle Smocza Głowa, Fratery(również w zestawie z kielichem), porter Krajana, porter Strzelca, jest czeski Heban w promocyjnym zestawie(z czym nie wiem, nie przyjrzałem się ), Kozackie, Basztowe Super Mocne, Koźlak, Żywe, KP,CP,GŻ. Ogólnie, całkiem ciekawy sklep, sporo piw, warto zajrzeć.
Comment
-
-
Kozackiego ostatnio nie widziałem. Jest za to Zamkowe Mocne z konserwy. Obecne także Szlacheckie Mocne dla amatorów ekstremalnych wrażeń smakowych Pojawił się Brewer pod oboma postaciami."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Niestety podczas mojej ostatniej wizyty (gdzieś tydzień temu) nie było Starego Krakowa, dostępne za to piwa z Ambera (standardowo Koźlak, Żywe i Złote Lwy), porter Krajana i Strzelca, ciągle Fratery i zalegające zestawy z kielichem, Heban, Kozackie już obecne, trochę belgów i anglików.Last edited by qberts; 2007-12-25, 16:27.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika qberts Wyświetlenie odpowiedziNiestety podczas mojej ostatniej wizyty (gdzieś tydzień temu) nie było Starego Krakowa"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika qberts Wyświetlenie odpowiedziWiele od wizyty E-prezesa się nie zmieniło... Ogólnie, całkiem ciekawy sklep, sporo piw, warto zajrzeć.
Comment
-
Comment