Kraków, Pawia 5 (Dworzec Główny), Carefour Express (Galeria Krakowska)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • qberts
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2007.03
    • 136

Z czegoś bardziej interesującego w piwach polskich produkty spod Lublina i z Łodzi(o nich wspomniał już E-prezes), Belfast z Jabłonowa dostępny już w wersji butelkowej za 2,70 reszta to niestety już tylko KP,CP i GŻ, ogólnie biednie, ale mogło być gorzej...
    ZASADY DEGUSTACJI
    zapraszam do dyskusji

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19292

Przed Świętami, była "bryndza". Liczę jednak, że się coś poprawi.

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
        Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
        bastion
        Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
        Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
        2022-02-01, 22:22
      • becik
        Kirin, Hon Kirin
        becik
        alk 6%

kolor - jasnożółty
        piana - średnie pęcherze, nietrwała, szybko opadła do cienkiego kożuszka
        zapach - nijaki, może lekko słodowy
        smak - dość pełne, fajna lekko stonowana goryczka z dobrym podkładem w postaci słodu dającemu fajny lekki posmak...
        2018-08-09, 20:54
      • Prusak
        Estonia, Tallinn, Kopli 1, Humalakoda
        Prusak
        Browar ze sporym lokalem o nazwie, którą należałoby tłumaczyć Chmielny lub Chmielowy Dom w zespole hali targowej przy dworcu. W środowy wieczór pełny, włącznie ze stolikami na tarasie z widokiem na dworzec z jednej strony i zabudowania poprzemysłowe z drugiej.
        Wewnątrz, za przeszkloną...
        2024-05-09, 14:04
      • bastion
        Estonia. Raasiku, Meierei 3, Raasiku Olltehas.
        bastion
        Wieś Raasiku niczym nie różni się od innych wsi w Estonii. Idylliczna atmosfera niedzielnego popołudnia, którą używają sobie liczni miłośnicy dwóch kółek, uskuteczniający przejażdżki przy pięknej pogodzie, która nie jest tam taka oczywista o czym przekonałem się osobiście.
        ...
        2024-02-21, 21:38
      • dadek
        Rumunia, Cluj Napoca, Strada Traian Vuia 126, Hophead Brewing [bez wyszynku]
        dadek
        Browar odwiedziliśmy 8.08.2023. Obecnie mieści się on w nowej hali w zupełnie przeciwnej lokalizacji niż tam gdzie wizytował Bastion, bo na wschodzie miasta przy Strada Traian Vuia 126. Z centrum miasta można tu dojechać trolejbusem lub wysiąść z pociągu na stacji Cluj-Napoca Est i dojść...
        2023-10-22, 20:47
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...