Kraków, Pawia 5 (Galeria Krakowska), Kuchnie Świata

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19297

Kraków, Pawia 5 (Galeria Krakowska), Kuchnie Świata

Sklep firmy Sanechem - dystrybutora azjatyckich produktów. Dość prężnie rozwijająca się firma w sektorze gastronomiczno-handlowym. Dawno temu posiadali w swojej ofercie piwa z browaru Unibroque. Obecnie dość typowe piwa zagraniczne piwa: TsingTao, Kirin, Sapporo, poza tym Mythos i angielskie (Bombardier). Ostatnio widzę, że nawiązali współpracę z Ukraińskim Domem Handlowym (albo mają bezpośrednio z Ukrainy), bo jest także Obołon i m.in. Lwiwiskie Porter. Ten ostatni za 3.60. Co na ceny w Galerii Krakowskiej jest niską ceną.
    Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2007-09-22, 14:17.
  • e-prezes
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19297

Ostatnio z widzianych tam po raz pierwszy Yebisu po 6.50 PLN, reszta bez zmian.

Comment

• e-prezes
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19297

Jest obecnie wybór kilku "japońskich" w tym wspomniane powyżej i Iki Beer, któe mnie najbardziej smakuje.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Ukraina, Słowiańsk, Bulwar Puszkina 9, Torskaja Pivovarnia/RC Taler
        dadek
        Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
        2020-03-26, 04:32
      • telek
        Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
        telek
        Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
        2023-08-28, 18:07
      • heckler
        Rýmařov, Jesenická 107/4, Pivovar Morous
        heckler
        W zeszłym roku na forum wspominałem, że w miasteczku Rýmařov prawdopodobnie powstanie drugi browar. Tak też się stało i na początku tego roku na drugim końcu miasteczka w
        Hotelu Slunce został otwarty browar o nazwie Morous. Sama okolica w której stoi hotel jest o wiele cichsza i...
        2019-04-22, 09:45
      • ART
        Opole, Krakowska 32, Klubokawiarnia OPO
        ART
        Mają kilka nieobrandowanych kranów z piwami o nazwach IPA, Lager, itp.

Bierzesz taką IPKę i pytasz się z jakiego to browaru. Dowiadujesz się że z Profesji Mówisz że browaru już trochę nie ma... No i otrzymujesz w rewanżu głęboki wzdech zdziwienia przy gorączkowym sprawdzaniu...
        2025-02-19, 19:15
      • heckler
        Chorzów, Al. Klonowa 4, Browar Przystań - Park Śląski
        heckler
        Na wstępie pozwolę sobie na zacytowanie ze strony browaru krótkiego rysu historycznego tego miejsca:

,,Początki tego wyjątkowego miejsca sięgają lat 60 tych. Właśnie tam odbyła się uroczysta kolacja komitetu budowy Wojewódzkiego Parku Kultury i Wypoczynku, by następnie przez...
        2019-03-25, 09:48
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...